Soc si groaza! Tot romanul NU s-a nascut poet?

Celebrul astrolog, academician, doctor, inginer Nostraduma socheaza: “Romanul nu s-a nascut poet, ci doar crede asta!”. Descoperirea socheaza intreaga Romanie si da o puternica lovitura culturii, cladite pe cateva simboluri si credinte care pareau a fi de nezdruncinat. Vedeta stelara spune ca cerul astral era presarat de cuadraturi si planeta intelepciunii se situase in cuadratura cu Neptul, planeta neintelegerilor si a confuziei. Asa s-a nascut, de fapt, mitul ca tot romanul s-a nascut poet.

Autor: Astrologul Analist 

Foto: fanpop.com
Foto: fanpop.com

Poporul e in stare de soc de la aflarea vestii si multi dintre cetateni au tinut sa isi arate profundul dezacord fata de noua descoperire, pe pagina noastra de facebook:

Un poet: “Americani i-l exploateaza pe Dracula, chinezi ne i-au locurile de munca, iar Nostraduma, pe care pana acum i-l respectam enorm, ne i-a poiezia… poiezia, aceasta forma de exprimare creativa, incantatoare, pe care orice roman o poseda si cu kre ne mandrim cu toti. C vor intelege copii nostrii din toate astea?

Iliuta de la Valcea: “Asa e! asa e! manelele e poiezie si manelele nu e facute de oricine, ci numai de cei priceputi! ca daca sar pricepe toti ar avea toti case si palate, ca mine”.

Corina si Dorian Popa: “Romanul s-a nascut poet. Dovada stau chiar versurile ultimei noastre piese:

Hai mami, hai sa facem nani
Sa ducem un razboi in pat ca dacii si romanii
Nici Caragiale n-are o noapte furtunoasa
Atat de lunga si intensa ca a noastra
Doar tu ma tii in transa toate noptili
Si-mi pierd mintili.
Ma faci sa uit sa-l pun pe ‘e’ in loc de ‘i’.”

Lora si Doddy: “Asa e, soro! Daca versurile noastre nu sunt poezie, atunci nu stiu ce sunt: Dar cine aş vrea să ştie că eşti prima / Care m-ar putea modela ca plastilina. / Dupa care m-aş căra pana în Palestina / Indiferent ca pe jos sau cu maşina… “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *