Luna noua, cu efect prelungit – black moon, black friday si black month

Luna noua, numita si luna neagra sau black moon, si-a facut simtit efectul inca de la finalul lunii octombrie. Cele mai importante si neasteptate situatii provocate de acest eveniment astral, care dureaza aproape 30 de zile, sunt legate de: alegeri, bani si afaceri. Toate zodiile si cei mai multi dintre comercianti vor fi afectati.

Autor: Astrologul Analist

luna neagra BLACK FRIDAY

1. Luna noua

Luna noua a favorizat trecerea de la luna veche, octombrie, la luna noiembrie, adica luna noua, asa cum ii spune si numele evenimentului astral. Este un eveniment extrem de rarintalnit, care a generat o scuza pentru trecerea de la o luna la asta. Cand trecerea de la o luna nu este explicata prin aparitia lunii noi, aceasta se face traditional, prin folosirea calendarului.

2. Luna neagra provoaca gaura neagra in bugetul pe 2015

Negrul se raspandeste rapid si de la luna neagra trecem la gaura neagra a bugetului pe 2015. Milioane de euro ar putea fi inghititi de gaura neagra, dand peste cap bugetul pentru anul urmator. Efectele ar putea fi dezastruoase: acuzatii de pomeni electorale, folosirea banilor de la stat pentru evenimente persoanale si/sau electorale, dar si cresterea taxelor si impozitelor, ca masura de acoperire a acestei gauri negre. Totusi, specialistii in domeniu avertizeaza ca nu e vorba despre nimic din toate acestea, ci doar de efectele nefaste acestui eveniment astral.

3. Black friday devine black november, adica… luna neagra

Desi black friday se refera a patra zi de vineri a lunii noiembrie, respectiv vinerea de dupa Ziua Recunostintei, in acest an, black friday va avea loc de doua ori: o data pe 21 noiembrie si o data pe 28.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *