Acasa Caracteristici generale Ce mama esti in functie de zodie

Ce mama esti in functie de zodie

7 minute
0
0
horoscop 5 ani

In astrologie nu exista mame “rele” sau mame “bune”, dar daca vrei sa-ti intelegi mai bine mama sau sa prezici ce tip de mama vei fi, horoscopul te poate ajuta.

 

 

Mai multe detalii gasesti aici.

Mama Berbec (Martie 21 – Aprilie 19)

Daca exista o zodie care sa creasca o familie mare, este berbecul. Nu numai ca acesta femeie este o luptatoare dar este si plina de energie datorita semnului de foc sub care s-a nascut. Berbecul este prima zodie, facand din mama berbec un leader natural cu instincte de general.

 

Mama Taur (Aprilie 20 – Mai 20)

Cu picioarele pe pamant, plina de siguranta si determinare, mama Taur isi va aduce copiii intr-un camin  sigur, in acelasi timp incurajandu-i sa se aventureze pe afara si sa aprecieze frumusetea naturii – o particularitate a acestui semn de pamant.

 

Mama Gemeni (Mai 21 – Iunie 20)

Mama nascuta in zodia Gemeni va avea copii bine informati. Gemenii sunt condusi de informatie, planeta Mercur, ceea ce o face sa gaseasca mereu subiecte interesante de discutie. Copiii mamelor Gemeni vor fi vorbareti pentru ca acest semn apreciaza conversatia.

 

Mama Rac (Iunie 21 – Iulie 22)

Racul este semnul pentru mama “closca”. La fel ca si simbolul zodiacului, Racul, mama din aceasta zodie are ca si principala preocupare caminul sau. Atasamentul fata de casa vrea, in primul rand, sa creeze o atmosfera calda pentru copiii sai si pentru sensibilitatea sa emotionala.

 

Mama Leu (Iulie 23 – August 22)

Aceasta este mama de gasca a zodiacului, pentru ca Leul este cel mai apropiat semn de copilarie. Mama Leu isi aminteste cum era sa fie copil, pentru ca in inima si creierul ei inca este. Fiind condusa de un element de foc, dorinta de aventura, acest semn puternic poate planifica cele mai reusite petreceri pentru copii.

 

Mama Fecioara (August 23 – Septembrie 22)

A fi mama inseamna sa faci mai multe lucruri in acelasi timp, si mama Fecioara este total de acord. Incredibilele sale aptitudini organizatorice ii permit sa echilibreze programul copilului, sa aiba grija de el, dar si sa organizeze si programul pentru intreaga familie. Va avea mereu un camin cat se poate de ordonat si curat

 

Mama Balanta (Septembrie 23 – Octombrie 22)

O mama nascuta sub zodia Balantei si-a petrecut intreaga viata incercand sa-si gaseasca echilibrul, asa ca va creste copiii intr-un camin unde armonia si consistenta sunt litere de lege. Pentru ca are un simt al dreptatii foarte bine dezvoltat, nu-si va pedepsii copiii si nici nu va fi excesiv de agresiva cu ei.

 

Mama Scorpion (Octombrie 23 – Noiembrie 21)

Scorpionii sunt incredibili de intuitivi, asa ca o mama Scorpion va fi mereu capabila sa inteleaga ce nu este in ordine cu copiii ei, chiar inainte ca ei sa stie. Aceste mame nu se vor da in spate de la a discuta subiecte sensibile cu copiii lor, asta pentru ca Scorpionii iubesc misterul.

 

Mama Sagetator (Noiembrie 22 – Decembrie 21)

Arcasul zodiacului este una dintre cele mai amuzante mame pentru ca isi aminteste ca perioada copilariei este scurta si ca problemele mari (cum ar fi serviciu si responsabilitatile) vor fi mere acolo. O mama Sagetator este un pic impulsiva, isi va duce copiii la scoala si-i va intreba daca nu vor sa chiuleasca in ziua respectiva.

 

Mama Capricorn (Decembrie 22 – Ianuarie 19)

Mama Capricorn va fi probabil un exemplu stralucit de parinte care munceste. Aceasta zodie orientata spre cariera va vrea sa-si pastreze locul de munca, chiar si cand copiii sunt mici si va face in asa fel incat sa integreze partea familiala si cea profesionala.

 

Mama Varsator (Ianuarie 20 – Februarie 18)

Mama Varsator va fi o mama neconventionala, propritara unui mic business, o activista sau chiar primarul unei comunitati. Pentru ca nu-i plac conventiile va prefera sa-si educe copiii acasa sau sa-i dea la activitati alternative. Nu este mama clasica.

 

Mama Pesti (Februarie 19 – Martie 20)

Mama nascuta sub semnul Pesti va creste mici artisti. Va fi fascinata de felul in care copiii se exprima prin arta si-i va incuraja sa se dezlvolte in drectia asta, sa sclupteze, sa deseneze sau sa picteze.

 

Mai multe detalii gasesti aici.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Caracteristici generale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…