Acasa Caracteristici generale Ce nume li se potriveste baietilor in functie de elementul zodiei

Ce nume li se potriveste baietilor in functie de elementul zodiei

6 minute
0
0
horoscop 5 ani

Potrivit Zodiacului chinezesc, copiii care se nasc in anul 2018 vor apartine zodiei Cainelul, fiind sub impactul elementului pamant. Spre deosebire de anul 2017, care a fost anul Cocosului, astrologii spun ca acest an ne pregateste o incarcatura energetica superioara.

Copiii nascuti sub aceasta zodie pot demonstra un autocontrol excelent si o stabilitate mai buna. Iar prin echilibrarea caracteristicilor tuturor celor 3 elemente din diagrama astrologica ale acestei zodii: pamant, foc, metal, baietii nascuti in 2018 vor putea intruchipa cu adevarat barbatul ideal la maturitate. Vor fi caracterizati prin seriozitate si echilibru sentimental, iar longevitatea si stabilitatea le vor fi trasaturi de baza.

Tocmai de aceea, spun specialistii, numele lor ar trebui sa reflecte aceste caracteristici, fiind alese in conformitate cu trasaturile specifice de caracter. Haideti sa vedem impreuna un top al celor mai potrivite 10 nume pentru baietii nascuti in 2018.

 

Nume in rezonanta cu elementele lemn si pamant

Daca doriti ca sobrietatea, seriozitatea si duritatea sa fie elementele ce caracterizeaza numele baiatului vostru, o serie de nume potrivite ar fi: Damian, Denis, Florin sau Florentin, Adrian.

Damian – Un nume cu rezonanta, ce reprezinta seriozitatea si constiinciozitatea. Este un nume ce inspira incredere si genereaza calm in jurul sau. Damian se va dovedi a fi mereu o persoana scrupuloasa, un om al principiilor.  

Denis – Acest nume provine din anticul Dyonisos, unul dintre cei mai venerati zei din lumea antica. Este un nume ce reprezinta bogatia, belsugul. De asemenea, poate fi asociat cu protectia si cu dorinta de pace, fiind un nume asociat cu Sf. Denis al Frantei.  Un baiat pe nume Denis va avea deseori tendinta sa se impuna, stapanind cu fermitate tot ce se intampla in jurul sau.

Florin – un nume reprezentativ pentru elemental lem, Florin este un reprezentant al energiei si al raspandirii unei atmosfere tandre in jur. Unii specialisti considera ca numele Florin isi afla originea in numele florilor. Tradus, acesta ar putea insemna infloritor, prosper, din latina. Insa caracterul baietilor cu numele Florin poate fi foarte des unul pragmatic, serios si axat pe actiune. Florentin este o derivatie a aceluiasi nume.

Adrian – acesta este numele unei persoane vesnic altruiste. Numele este unul rasunator, puternic, cu impact, iar persoana ce-l va purta va realiza acest lucru. Adrian reflecta intuitia si puterea de convingere. Persoana purtatoare a acestui nume va fi temperamentala si extrem de axata pe binele comun.

 

Nume in concordanta cu elementele foc, metal si apa

Daca va doriti un nume mai pasional pentru baiatul vostru, ar trebui sa alegeti un nume caracteristic elementelor foc, metal sau apa. Poate ca Eduard, Oscar sau Marius sunt variantele potrivite.

Eduard – pare a fi un nume modern, cool, insa istoria sa se intinde de-a lungul a mii de ani. Eduard este un nume ce semnifica energia de a parcurce drumul ales pana la capat. Este un nume ce semnifica seriozitatea, pasiunea si ambitia. O persoana care va purta numele Eduard va fi o persoana care trateaza totul cu sufletul, fiind pasional, dar si increzator in fortele proprii.

Oscar – acesta este un nume cu semnificatii ceresti. Poate proveni din englezescul Osgar (sulita lui Dumnezeu), considera unii specialisti, in timp ce altii spun ca este de origine scandinava, semnificand Asgard-ul – taramul zeilor. Numele de Oscar este potrivit unei persoane demne. Un baiat care va purta numele Oscar va fi mereu plin de incredere si de forta, insa va fi si un barbat pasional, temerar.

Marius – acesta va fi numele perfect pentru un baiat calm, care stie sa se faca placut. Este un nume ce semnifica sensibilitatea, dar si gradul de energie greu de stapanit. Marius va iubi ordinea si stabilitatea, dar va fi un sentimental de neoprit.    

Daca vrei sa afli ce nume de fete poti alege si care e semnificatia lor, citeste mai multe aici.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Caracteristici generale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…