Acasa Horoscop Horoscop iunie 2018

Horoscop iunie 2018

7 minute
0
0
horoscop 5 ani

Pentru marea majoritatea a semnelor, horoscop iunie 2018 anunta probleme, conflicte si schimbari pe toate planurile vietii. Va fi nevoie sa apelam la abilitatile si toata talentele noastre pentru a depasi incercarile care vin.

Horoscop iunie 2018 – Berbec

In aceasta luna, atat cariera cat si afacerile sunt importante. Actiunea si libera intitiativa vor aduce multe colaborari si iti vor imbogati abilitatile sociale. Progresul personal, insa, este impiedicat de lentoarea si letargia din jurul tau. Vei fi dezamagit, dar nu ai ce face. Sa stii ca atitudinea ta fata de aceste intarzeri va decide destinul tau.

 

Horoscop iunie 2018 – Taur

Acum, obiectivele profesionale si dorintele lumesti sunt mai importante decat familia. Iti poti atinge telurile cu ajutorul ingenuitatii personale, precum si prin folosirea farmecului social. Ar trebui sa fii extrem de tolerant si vigilent. Obisnuieste-te cu intreruperile si blocajele si accepta lucrurile asa cum sunt.

 

Horoscop iunie 2018 – Gemeni

Accentul se va pune in aceasta luna pe problemele familiale si emotionale. E un moment potrivit pentru a-ti revizui si imbunatati situatia la locul de munca, dezvoltand strategii pe care le vei putea folosi in viitor, cand cariera devine iar importanta. Va trebui sa gestionezi situatii ostile si contradictorii.

 

Horoscop iunie 2018 – Rac

In aceasta luna, accentul se muta de la problemele profesionale si succesul exterior, la viata sociala si problemele familiale. Partea emotionala va fi si ea importanta. Dispui de intelegere si sensibilitate, dar vei lua deciziile pe baza rationamentului si a judecatii sanatoase. Cariera va fi instabila pentru ca organizatia la care lucrezi este in plina criza si in schimbari majore.

 

Horoscop iunie 2018 – Leu

Va fi o luna plina de stres. Situatiile vor fi pline de ostilitati si contradictii, mai ales la inceputul lunii. Va fi necesar sa iti folosesti toata energia pentru a face fata situatiei. Obiectivele financiare ale partenerului sunt foarte diferite fata de ale tale si vei fi confuz, nestiind daca ar trebui sa cheltuiesti bani pentru interese personale sau pentru activitati sociale.

 

Horoscop iunie 2018 – Fecioara

Se recomanda sa ramai detasat si sa eviti controversele. Concentreaza-te pe aspectele importante si economiseste-ti energia pentru porvocari care chiar conteaza. Nu stii daca sa alegi actiunea sau lipsa ei, dar, in cazul incertitudinii, mai bine opteaza pentru inactiune! Dispui de o excesiva indrazneala pentru a face fata greutatilor din aceasta luna.

 

Horoscop iunie 2018 – Balanta

Vor fi tendinte contradictorii, vei trai stari de confuzie si te vei afla deseori in impas. Vor fi divergente de baza intre cariera, convingerile religioase, sanatate si valorile tale morale. Toate deciziile majore ar trebui luate numai dupa o temeinica analiza.

 

Horoscop iunie 2018 – Scorpion

Dorintele legate de cariera vor fi mai presus de familie si de problemele emotionale pentru urmatoarele cateva luni. Succesul in cariera va aduce beneficii si in familie. Vei fi mai sensibil decat de obicei si vor aparea contradictii care necesita multa toleranta din partea ta. Acest lucru iti va permite sa examinezi in detaliu schimbarile si sa ai o imagine clara a actiunilor.

 

Horoscop iunie 2018 – Sagetator

Problemele profesionale au prioritata fata de cele familiale. Cariera se bazeaza pe stabilitatea emotionala dobandita in lunile anterioare. Influentele planetare sunt nefavorabile si nu are rost sa lupti impotriva curentului. Poti doar sa stai si sa privesti, lasand lucrurile sa se intample. Ai rabdare, totul va trece.

 

Horoscop iunie 2018 – Capricorn

Se anunta o luna extraordinara, plina de transformari si contradictii! Vor fi impasuri, necesitatea de a actiona, dar si piedici! Tu esti, insa, capabil sa depasesti blocajele si sa tratezi cu usurinta toate situatiile aparute, stralucind organizational si profesional.

 

Horoscop iunie 2018 – Varsator

Este o luna plina de transformari care au loc atat in viata ta, cat si in intreaga lume. Vei fi multumit de aceste schimbari si multe dintre ele sunt chiar benefice pentru tine. Este o luna pentru placere si agrement pentru tine. Cand ai o stare buna de spirit, primesti solutii pentru diversele probleme de viata.

 

Horoscop iunie 2018 – Pesti

Va fi o luna plina de conflicte si incercari in care va fi nevoie de toata ingeniozitatea si capacitatea de previziune pentru a face fata turbulentelor si a veni cu solutiile potrivite. Vor fi dezamagiri si vor aparea discrepante in planul profesional, bunastarea familiei, securitate emotionala, dragoste si viata sociala. Va fi nevoie de toata stralucirea ta pentru a le rezolva.

Vezi mai multe articole
 • Horoscop septembrie 2019

  Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…
 • Horoscop august 2019

  Este o perioada marcanta si plina de schimbari pentru toate zodiile. Depinde numai de noi …
 • Horoscop decembrie 2018

  Horoscop decembrie 2018

  In ceea ce priveste luna care urmeaza, horosocop decembrie 2018 anunta  pentru unele semne…
Citeste mai multe articole de Brindusa Dan
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop septembrie 2019

Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…