Acasa Horoscop Horoscop decembrie 2018

Horoscop decembrie 2018

8 minute
0
0
Horoscop decembrie 2018
horoscop 5 ani

In ceea ce priveste luna care urmeaza, horosocop decembrie 2018 anunta  pentru unele semne dorinta de implicare in cariera, in timp ce pentru altele apare necesitatea de securitate emotionala si de implicare in problemele familiale.

Horoscop decembrie 2018
Horoscop decembrie 2018

Horoscop decembrie 2018

Horoscop decembrie 2018 – Berbec

Accentul se pune pe cariera in aceasta luna. Esti perfect constient de responsabilitatile personale si sociale si iei toate masurile necesare pentru a le indeplini. Te concentrezi asupra perspectivelor de viitor si elaborezi strategii pentru realizarea lor. Nu depinzi de conditii si nici de cei din jur.

 

Horoscop decembrie 2018 – Taur

Planul profesional si ambitiile personale sunt dominante, familia si securitatea emotionala trecand pe planul doi. Te vei ocupa mai mult de probleme familiale ale celor din jur, decat de ale tale. Ai nevoie de carsima si flexibilitate pentru a te adapta rapid la situatii si la oameni. Nu vei putea sa te afirmi si sa realizezi ceea ce iti propui fara ajutorul celorlalti.

 

Horoscop decembrie 2018 – Gemeni

Dezvoltarea carierei si atingerea ambitiilor personale sunt in centrul atentiei in aceasta perioada. Stabilesti obiective pentru viitor si te concenterzi asupra lor. Esti intr-o perioada foarte buna din punct de vere social, cei din jur apreciindu-te foarte mult. Dispui de energia si determinarea necesare pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce iti propui si te adaptezi admirabil la oameni si situatii.

 

Horoscop decembrie 2018 – Rac

Cariera si ambitiile legate de viitor au prioritate acum fata de bunastarea familiei si de problemele emotionale, pe care le poti ignora complet. Aptitudinile sociale devin importante si personalitatea te va ajuta sa iti atingi obiectivele cu ajutorul celor din jur. Interesele altora vor domina propriile interese si esti dependent de carisma si cooperarea celor din jur.

 

Horoscop decembrie 2018 – Leu

Acum se pune accent pe problemele psihologice si afacerile familiale, ambitiile legate de cariera trecand in plan secund. Vei fi mai preocupat de trecut decat de planificarea viitorului. Va trebui sa fii mai putin asertiv si sa tii mai mult cont de interesele altora. Esti dependent de aptitudinile sociale si ai nevoie de sprijinul altora pentru atingerea obiectivelor.

 

Horoscop decembrie 2018 – Fecioara

Cariera si ambitiile legate de viitor conteaza mai putin acum, securitatea si echilibrul emotional fiind prioritare. Familia este si ea importanta si te vei ocupa indeaproape de problemele de aici. Casa va fi renovata si chiar exista posibilitatea unei mutari. Te vei folosi de succesele din trecut pentru a planifica viitorul.

 

Horoscop decembrie 2018 – Balanta

Ceea ce conteaza acum este armonia in plan emotional, familia fiind mai importanta decat dezvoltarea profesionala. Esti mai interesat de amintiri si de trecut decat de evolutia din viitor. Tragi maxim de invataminte din trecut pentru a le aplica in viitor. Te concentrezi pe rezolvarea problemelor din relatii si e posibil sa renovezi casa.

 

Horoscop decembrie 2018 – Scorpion

Fericirea emotionala si problemele de familie sunt cele care conteaza in aceasta luna, cariera si ambitiile legate de viitor trecand in planul de fundal. Privesti la realizarile din urma si te pierzi in amintiri. Esti independent, asertiv si energic, putand sa iti rezolvi singru problemele, fara ajutorul nimanui. Poti schimba in favoarea ta situatiile si oamenii cu care te intalnesti.

 

Horoscop decembrie 2018 – Sagetator

Familia si planul emotional sunt cele care conteaza acum, in timp ce cariera si ambitiile publice trec in planu doi. Traiesti mai mult in trecut si viitorul nu prea te preocupa. Propriile interese sunt mai importante decat binele celor din jur. Esti dominant si vei dicta termenii, situatiile si oamenii fiind sub deplinul tau control.

 

Horoscop decembrie 2018 – Capricorn

Si in cazul tau familia si problemele emotionale sunt dominante. Nu ai nici o problema in a executa proiectele aflate in desfasurare, dar esti mai interesat de placerile fizice si de propriile bucurii si satisfactii. Esti dedicat, independent si dispui de toata energia necesara pentru a face lucrurile sa mearga fara ajutorul nimanui.

 

Horoscop decembrie 2018 – Varsator

Obiectivele profesionale si ambitiile legate de viata publica sunt in centrul atentiei. Siguranta emotionala si bunastarea familiei trec in plan secund. Te concentrezi mai mult pe perspectivele de viitor si nu prea te intereseaza trecutul. Cauti sa iti imbunatatesti statutul si prestigiul social. Iti poti atinge obiectivele prin eforturi personale, nefiind necesar sa te adaptezi conditiilor si oamenilor din jur.

 

Horoscop decembrie 2018 – Pesti

Ambitiile legate de cariera, prestigiu si imagine publica sunt predominante in acesta luna, familia si problemele emotionale trecand in fundal. Nu esti dependent de conditii si nici de oamenii din jur, dictezi termenii si ceilalti sunt obligati sa ii accepte.

Vezi mai multe articole
  • Horoscop septembrie 2019

    Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…
  • Horoscop august 2019

    Este o perioada marcanta si plina de schimbari pentru toate zodiile. Depinde numai de noi …
  • Horoscop noiembrie 2018

    Pentru perioada urmatoare, horoscop noiembrie 2018 prevede ca suntem mai determinati si ma…
Citeste mai multe articole de Brindusa Dan
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop septembrie 2019

Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…