Acasa Horoscop Horoscop noiembrie 2018

Horoscop noiembrie 2018

8 minute
0
0
horoscop 5 ani

Pentru perioada urmatoare, horoscop noiembrie 2018 prevede ca suntem mai determinati si mai bine sustinuti pentru a ne crea prorpiul destin. Cele mai multe semne sunt acum mai putin preocupate de propria familie si isi indreapta energia si actiunile pentru a dobandi o imagine publica mai buna.

Horoscop noiembrie 2018
Horoscop noiembrie 2018

Horoscop noiembrie 2018

Horoscop noiembrie 2018 – Berbec

In aceasta luna te vei concentra pe cariera si recunoastere din exterior. Esti ambitios si vrei sa iti imbunatatesti statutul social. Va trebui sa fii mai retinut si sa obtii colaborarea celor din jur. Abilitatile sociale si adaptabilitatea la oameni si situatii sunt foarte importante acum. Este bine ca tu sa te implici mai putin si sa permiti altora sa actioneze.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Taur

Familia si planul emotional sunt mai putin importante acum, tu preferand sa te concentrezi pe cariera si ambitii personale. Ai nevoie de toate abilitatile sociale personale si de toata colaborarea pe care o poti obtine de la oamenii din jur.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Gemeni

In aceasta luna este recomandat sa pui accentul pe bunastarea celor din jur. Nu este momentul pentru implinirea intereselor personale si va trebui sa te adaptezi situatiilor si oamenilor cu care interactionezi.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Rac

Familia si echilibrul emotional sunt in aceasta luna in centrula tentiei, in timp ce planul profesional si ambitiile personale sunt mai putin importante. Interesele celorlalti au prioritate fata de dorintele personale. Lucrurile se vor realiza doar prin ajutorul celor din jur, tu neputand controla situatiile.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Leu

Casa si familia vor domina, in timp ce cariera si securitatea exterioara trec in plan secund. Renovezi si modernizezi domiciliul. Interesele carierei implica incurajarea profesiilor altora. Adaptabilitate este extrem de importanta acum pentru a-ti atinge obiectivele si ai nevoie de toata cooperarea pe care o poti obtine de la cei din jur.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Fecioara

Acum se va pune accentul pe chestiunile emotionale si pe problemele de familie. Va trebui sa sprijini ambitiile si bunastarea celor din jur. Dinamismul si independenta ta vor trebui sa lase loc carismei si cooperarii sociale. Esti efectiv dependent de oameni si de imprejurari si va trebui sa te adaptezi din mers.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Balanta

Problemele familiale si cele emotionale sunt mai importante acum decat cariera si securitatea publica. Esti mai independent si mai dominant si ai controlul deplin asupra oamenilor si a situatiilor. Ai capacitatea de a lua initiativa pentru ca lucrurile sa se rezolve rapid si nu este nevoie sa te adaptezi la situatii.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Scorpion

In aceasta luna interesele familiei si echilibrul interior au prioritate fata de ambitiile profesionale si publice. Esti foarte dominant si poti face singur ca lucrurile sa mearga. Nu ai nevoie de consensul nimanui si nici de colaborari. Daca altii nu vor sa coopereze, tu ii poti forta sa o faca. Vei avea o perioada plina de bucurii si impliniri in diferite aspecte ale vietii, dar in special in cariera, sanatate si dragoste. Iti atingi rapid obiectivele si totul e  conform dorintelor tale.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Sagetator

Familia si echilibrul emotional vor eclipsa cariera si succesul public. Emotiile sunt mai importante decat imagine publica si accentul se va pune pe bucuriile interioare. Daca au fost blocate proiecte legate de casa, acum ele isi vor relua cursul. Poti controla oamneii si situatiile si ai capacitatea de a obtine tot ceea ce iti doresti.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Capricorn

Ambitiile profesionale si imaginea publica sunt acum in centrul atentiei, in timp ce familia si planul emotional stau pe bancheta din spate. Esti perfect constient de responsabilitatile tale in viata si ai grija sa le indeplinesti cat mai bine. Interesele personale sunt dominante si nu este nevoie sa te adaptezi la situatii si oameni, pentru ca iti poti atinge obiectivele prin propriile actiuni.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Varsator

Ambitiile legate de imaginea publica si de faima sunt mai importante acum decat obligatiile familiale. Te vei concentra pe cariera, in timp ce problemele emotionale trec in plan secund. Bunastarea altor familiii are prioritate fata de cea a propriei familiii. Ai libertatea si puterea de a-ti crea propriul destin si nu depinzi de situatii sau de alte persoane.

 

Horoscop noiembrie 2018 – Pesti

Astrele estimeaza ca te vei concentra pe cariera si pe ambitiile sociale. Te intereseaza viitorul si lasi trecutul in urma. Pari mai interesat de bunastarea altori familii, in timp ce problemele din propria familie nu te afecteaza prea mult. Esti cat se poate de independent si determinat sa iti creezi propriul destin!

 • Horoscop aprilie 2021

  Planifica-ti luna cu intelepciune si stai departe de lucrurile care te afecteaza negativ. …
 • Horoscop martie 2021

  In aceasta luna zodiile vor avea parte de noroc in dragoste, de o ascensiune in cariera, d…
 • Horoscop februarie 2021

  Descopera care sunt predictiile lunii februarie pentru fiecare zodie in parte. Afla care d…
Vezi mai multe articole
 • Horoscop septembrie 2019

  Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…
 • Horoscop august 2019

  Este o perioada marcanta si plina de schimbari pentru toate zodiile. Depinde numai de noi …
 • Horoscop decembrie 2018

  Horoscop decembrie 2018

  In ceea ce priveste luna care urmeaza, horosocop decembrie 2018 anunta  pentru unele semne…
Citeste mai multe articole de Brindusa Dan
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop septembrie 2019

Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…