Acasa Horoscop Horoscop octombrie 2018

Horoscop octombrie 2018

8 minute
0
0
horoscop octombrie 2018
horoscop 5 ani

In perioada urmatoare, horoscop octombrie 2018 prezice ca dispunem de toata energia si farmecul necesare pentru a ne reinventa in planul carierei. Putine sunt semnele pentru care familia ramane preocuparea centrala, marea majoritate avand acum sustinerea pentru a obtine faima si apreciere.

Horoscop octombrie 2018

horoscop octombrie 2018
horoscop octombrie 2018

Horoscop octombrie 2018 – Berbec

Va fi una dintre cele mai fericite perioade ale anului! Va trebui sa iti folosesti farmecul si carisma pentru a actiona in aceasta luna. Flexibilitatea si adaptarea la situatii si oameni te vor ajuta. Colaborarea si cooperarea sunt cheile succesului in aceasta luna pentru tine, iar acestea, fiind ceva nou pentru tine, te vor schimba radical.

 

Horoscop octombrie 2018 – Taur

Cariera si succesul public sunt mai importante decat problemele familiale si emotionale. Va trebui sa reduci asertivitatea si sa obtii colaborare altora pentru a-ti atinge ambitiile. Trebuie sa fii adaptabil si sa incerci sa te adaptezi conditiilor. Din punct de vedere social este o luna excelenta, lipsa de actiune si blocajele fiind eliminate. Vei fi capabil sa iei masurile necesare pentru a realiza lucrurile cu ajutorul altora.

 

Horoscop octombrie 2018 – Gemeni

Casa, familia si securitatea emotionala sunt vitale in aceasta luna, lasand problemele legate de cariera in fundal. Nu este momentul potrivit pentru a fi independent si a exercita liberul abitru. Iti poti folosi farmecul personal si carisma pentru a coopera cu ceilalti si a-ti realiza ambitiile. Esti controlat de situatii si de oameni si va trebui sa te adaptezi acestora.

 

Horoscop octombrie 2018 – Rac

Va fi o luna excelenta si plina de actiune! Depinzi de ceilalti si de situatii pentru a-ti atinge obiectivele si vei avea nevoie de toata colaborarea si cooperarea. Asertivitatea si actiunea de unul singur nu iti vor aduce rezultate, fiind necesar acum sa fii activ social. Vei obtine succesul numai prin alte persoane.

 

Horoscop octombrie 2018 – Leu

Emotiile si problemele familiale vor domina viata profesionala. Securitatea interioara este mai importanta acum decat ambitiile lumesti. Trebuie sa tii cont de bunastarea celorlalti, in timp ce obiectivele personale vor trece in planul secund. Desi e impotriva naturii tale, va trebui sa sa te bazezi pe cei din jur si pe situatii si sa obtii cooperarea celor din jur. Vei avea nevoie de multa flexibilitate pentru a implini lucrurile.

 

Horoscop octombrie 2018 – Fecioara

Planetele te ajuta sa te concentrezi pe stabilitate, echilibru interior si fericire personala. Asertivitatea si dependenta fata de ceilalti isi au rolurile lor si va fi necesar sa acorzi atentie in egala masura, atat propriilor interese cat si a celor din jur. Iti poti folosi farmecul personal pentru a rezolva problemele si poti fi tu insuti.

 

Horoscop octombrie 2018 – Balanta

Fericirea emotionala va fi mai importanta decat cariera si succesul public. Vei fi interesat de atingerea placerilor personale si de implinirea interioara. Esti foate independent, agresiv si ai capacitatea de a realiza lucrurile pe cont propriu, nefiind conditionat de situatiile si oamenii din jur. Te simti extrem de putrenic si motivat pentru a reusi in ceea ce iti propui.

 

Horoscop octombrie 2018 – Scorpion

In aceasta luna primeaza rezolvarea problemelor personale si obtinerea securitatii emotionale. Esti extrem de independent si asertiv, nefiind controlat de situatii si de oameni. Tu decizi ce vrei si hotarasti cursul actiunii. Nu ai nevoie acum de adaptabilitate sau farmec social si dispui de toate determinarea si energia pentru a-ti atinge scopurile.

 

Horoscop octombrie 2018 – Sagetator

Cariera va fi acum in centrul atentiei, iar problemele legate de familie trec in planul secund. Esti mai agresiv si mai dominant, increzator in sine si ai puterea de a rezolva singur toate problemele ivite. Nu ai nevoie de carisma si nici de cooperarea celor din jur, altii trebuind sa urmeze instructiunile tale.

 

Horoscop octombrie 2018 – Capricorn

Esti foarte preocupat de statutul si imaginea ta publica. Agresiv si increzator, tu iti poti concentra energia si actiunile pentru a-ti atinge de unul singur telurile. Exista, totusi, doua aspecte care se impotrivesc independentei si realizarilor tale, acestea fiind prudenta si teama de a nu gresi. Va trebui sa obtii mai multa claritate cu privire la obiectivele tale in viata.

 

Horoscop octombrie 2018 – Varsator

Familia trece in plan secund, in timp ce cariera iti va ocupa tot timpul! Avand suficienta putere si tarie emotionala, te vei concentra acum usor pe obiectivele exterioare. Vei castiga mult prestigiu si faima.

 

Horoscop octombrie 2018 – Pesti

Ambitiile legate de imagine publica si de renume eclipseaza in aceasta luna problemele familiale si emotionale. Mai mult, vei prefera sa ajuti familiile altora mai mult decat pe a ta. Dorinta de autoritate va fi mai mare decat multumirea personala.

 • Horoscop aprilie 2021

  Planifica-ti luna cu intelepciune si stai departe de lucrurile care te afecteaza negativ. …
 • Horoscop martie 2021

  In aceasta luna zodiile vor avea parte de noroc in dragoste, de o ascensiune in cariera, d…
 • Horoscop februarie 2021

  Descopera care sunt predictiile lunii februarie pentru fiecare zodie in parte. Afla care d…
Vezi mai multe articole
 • Horoscop septembrie 2019

  Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…
 • Horoscop august 2019

  Este o perioada marcanta si plina de schimbari pentru toate zodiile. Depinde numai de noi …
 • Horoscop decembrie 2018

  Horoscop decembrie 2018

  In ceea ce priveste luna care urmeaza, horosocop decembrie 2018 anunta  pentru unele semne…
Citeste mai multe articole de Brindusa Dan
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop septembrie 2019

Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…