Acasa Caracteristici generale Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

6 minute
0
0
horoscop 5 ani

Last Updated on noiembrie 6, 2020 by horoscop

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii acelei persoane. Pentru ca pe cer exista mai multi astri si o complexitate de pozitii, in functie de ora si locul nasterii, persoana respectiva va avea o zodie principala, aceea in care s-a nascut si alte astre ii vor stabili ascendentul, dar o vor influenta de asemenea.

Cele 12 semne ale zodiacului sunt impartite in patru mari categorii: semne de foc, semne de aer, semne de apa si semne de pamant. Fiecare categorie e reprezentata de anumite caracteristici care vor fi similare pentru toate zodiile dintr-o categorie. Numele categoriei subliniaza si rezuma intr-un fel personalitatea zodiilor pe care le reprezinta, atat atunci cand vorbim despre defecte, cat si cand ne referim la calitati.

Asadar, fiecare dintre cele 12 semne ale horoscopului apartine unui singur element dintre cele patru existente: Foc, Aer, Apa si Pamant. De asemenea, elementul caruia ii apartine reprezinta un anumit  tip de energie care actioneaza in fiecare dintre noi si mai jos vei putea vedea cum actioneaza si ce reprezinta fiecare dintre aceste elemente.

Focul, Apa, Aerul, Pamantul imprima energia, dar si personalitatea, temperamentul,  caracterul zodiilor.

🔥 Semne de foc

Semnele de foc tind sa fie pasionale si temperamentale, marcate de impulsivitate si chiar agresivitate de multe ori. Pana la urma, este vorba despre pasiune dusa la extrema, amplificata. Nativii zodiilor de foc se enerveaza repede, se aprind rapid, pentru ca elementul lor este focul. Totusi, la fel ca focul, se si sting usor, iarta usor. Au foarte multa energie, insa nu intotdeuna stiu sa o foloseasca asa cum trebuie.

In general, nativii acestei zodii sunt puternici si au o mare energie. Sunt, de asemenea, curajoase si inspirationale. O alta caracteristica a semnelor de foc este inteligenta, care e completata de creativitate, siguranta de sine, hotarate si indarjire.

Semnele de foc sunt: ​​Berbec, Leu si Sagetator.

🌊 Semne de apa

Semnele de apa le lasa prada emotiilor, sunt empatice, intuitive si, la fel cum apa face valuri, la fel si aceste zodii pot sa aiba un parcurs emotional in curbe, in valuri. Starea lor emotionala e fluida, se poate modifica usor. Uneori, valurile sunt atat de mari si atat de puternice, incat pot surprinde. Alteori, sunt un calm infinit. Pot fi persoane exprem de complexe, de o profunzime rara. Si misterul poate fi o caracteristica comuna semnelor de apa. Tin la oameni si pentru ei latura emotionala e foarte importanta, la fel ca si relatia cu ceilalti.

Semnele de apa sunt: ​​Rac, Scorpion si Pesti.

🌎 Semne de pamant

Semnele pamantului sunt adand inradacinate in pamant. Sunt, in general, mai putin afectate de emotii si mai degraba rationale, cu picioarele pe pamant, dar pot fi si incapatanate, conservatoare. Emotiile nu sunt punctul lor forte, insa pot avea momente cand sunt influentate, emotionale.

Se pot destinde mancand, asa cum se intampla in cazul Taurului, care e un gurmand prin excelenta si adora aromele apeland uneori si la  retete de mancare rapida pentru a-si stavili rapid pofta. Se pot destinde facand curatenie sau analizand, asa cum sunt Fecioarele, sau doar gandind, precum Capricornii.

Semnele Pamantului sunt: ​​Taur, Fecioara si Capricorn.

🪂 Semne de aer

Semnele de aer sunt fluctuante, comunicative. Le place sa aiba prieteni, dar si sa afle lucruri noi, sa se informeze, sa dezbata, sa combata, sa analizeze. De multe ori au impresia ca sunt suficient de rationali si de inteligenti, de cititi pentru a interveni in viata celoerlalti sau macar de a le da sfaturi. Se considera ganditori si unii poate sunt, buni coordonatori, uneori prieteni, alteori doar mentori. Tocmai parerea extrem de buna despre ei isisi ii poate face sa fie sau macar sa para superficiali.

Semnele de aer sunt: ​​Gemeni, Balanta si Varsator.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Caracteristici generale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Horoscopul de azi

Horoscop Berbec – Te bucuri de o zi linistita si relaxanta. Ai reusit sa faci tot ceea ce …