Acasa Horoscop Horoscop 2020 (VIDEO)

Horoscop 2020 (VIDEO)

8 minute
0
0
horoscop 5 ani

Este un an bun pentru planul financiar si pentru cariera si, pentru unele semne, mai putin bun pentru viata sentimentala si sanatate. Vezi si tu de ce an vei avea parte in horoscop 2020. Asadar, tie ce iti rezerva astrele pentru anul 2020?

 

Horoscop 2020 – Berbec

Este un an in care te vei bucura de sprijinul superiorilor in cariera si vei avea reusite si recompense pe acest plan. In viata personala, insa, e posibi sa apara dificultati, mai ales in lunile aprlie, iulie si septembrie. Sanatatea este foarte bine aspectata.

 

Horoscop 2020 – Taur

Pana la inceputul lunii mai, cand vei cunoaste un mare progres in cariera, este mai bine sa fii precaut. Este un an bun pentru investitii imobiliare sau autovehicule. In viata personala te vei confrunta cu dileme serioase, asa ca se recomanda rabdare si detasare. Ai grija de sanatate, pentru ca esti predispus catre diabet si tensiune arteriala.

Horoscop 2020 – Gemeni

Vei avea parteneriate si asocieri care iti vor aduce cresteri semnificative in cariera si in planul financiar. Este un an bun pentru viata romantica si te poti baza pe ideile partenerului in deciziile legate de finante si investitii. E posibil sa ai probleme de sanatate pana la sfarsitul lunii aprilie. Este un an bun pentru calatorii si pentru studiu.

 

Horoscop 2020 – Rac

Vei intampina dificultati in relatiile cu partenerii si sefii. Evita deciziile legate de afaceri pana pe data de 28 aprilie, aceasta fiind perioada frustrarilor maxime. Vei cauta angajamente serioase in viata personala intre lunile mai si decembrie. Sunt putine sanse pentru a calatori in acest an.

 

Horoscop 2020 – Leu

Vei obtine castiguri neasteptate in lunile mai, iunie, iulie si august si viata profesionala va inregistra un progres. Daca esti singur, anul acesta iti poti intalni partenerul dorit, 2020 fiind un an foarte bun pentru dragoste. Ai grija la dieta si la sanatate. Sunt perspective de calatorii, atat pe distante mici, cat si pe distante mari. Te bucuri de suport astral la examene si interviuri.

 

Horoscop 2020 – Fecioara

Este un an potrivit pentru afaceri si proiecte noi, dar evita se iei decizii cruciale in viata profesionala in perioada februarie – aprilie. Din 10 mai pana pe 10 decembrie, esti bine aspectat in planul dragostei si al vietii de familie. Nu te astepta sa calatoresti prea mult in acest an. Daca esti elev sau student, va trebui sa muncesti mai mult ca de obicei pentru rezultate bune.

 

Horoscop 2020 – Balanta

Se recomanda ca din punct de vedere financiar si profesional sa faci planuri si sa iei decizii noi, pentru ca va fi un an plin de perspective, dar si de provocari. Relatia cu partenerul se va imbunatati considerabil dupa data de 6 mai, dar se recomanda sa eviti disputele in familie intre 18 august si 21 septembrie. Te poti astepta la sprijin sustinut din partea fratilor. Daca esti in cautarea unui loc de munca, anul acesta vei avea noroc.


 

Horoscop 2020 – Scorpion

Pana pe 10 decembrie vei avea o noua sursa de venit. Exista sanse mari sa castigi promotii si calatorii. Viata sentimentala este bine aspectata si dragostea pluteste in aer pe tot parcursul anului, dar mai ales intre 10 mai si 8 septembrie. E posibil sa apara tulburari severe de sanatate, asa ca e recomandat sa faci controale regulate.

 

Horoscop 2020 – Sagetator

Se recomanda sa eviti sa iei decizii majore in sfera profesionala intre 9 iunie si 9 august. Vor aparea surse noi de venit dupa luna mai, dar este si foarte probabil sa faci imprumuturi sau datorii intre 7 noiembrie si 2 decembrie. Se recomanda vizite frecvente la medic pentru a preveni posibile probleme de sanatate. Pana pe data de 31 ianuarie vei avea probleme cu partenerul, dar, dupa aceasta data dragostea va pluti in aer pana in noiembrie!

 

Horoscop 2020 – Capricorn

Intre mai si iulie viata profesionala va fi mai putin bine aspectata, dar vei cunoaste progrese mari intre februarie si martie si apoi intre octombrie si decembrie. Evita disputele sau diferentele de orice fel cu partenerul intre 28 aprilie si 20 iunie. Daca vrei fericire in viata de cuplu, lasa la usa gandirea negativa si schimba-ti atitudinea. Se anunta posibile probleme de sanatate.

 

Horoscop 2020 – Varsator

Este anul in care vei obtine in viata porfesionala rezultatele dorite pentru toate eforturile din trecut si din prezent. Pana pe data se 3 mai, evita sa incepi noi proiecte. Dupa aceasta data, cariera ta va cunoaste o perioada de inflorire. Exista sanse de ruptura cu partenerul in iunie si octombrie si vor aparea diferente de opinii intre tine si famile. Mare atentie la sanatate, mai ales dupa 27 aprilie.

Horoscop 2020 – Pesti

Te asteapta un an foarte avantajos in planul carierei. Totusi, nu lua decizii majore legate de profesie pana pe 3 mai. Vei avea castiguri substantiale intre 10 mai si 8 septembrie. Dupa data de 10 decembrie vei lega relatii neasteptate, dar care se vor dovedi solide. Sunt posibile afectiuni la nivelul urechii.

Vezi mai multe articole
 • Horoscop septembrie 2019

  Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…
 • Horoscop august 2019

  Este o perioada marcanta si plina de schimbari pentru toate zodiile. Depinde numai de noi …
 • Horoscop decembrie 2018

  Horoscop decembrie 2018

  In ceea ce priveste luna care urmeaza, horosocop decembrie 2018 anunta  pentru unele semne…
Citeste mai multe articole de Brindusa Dan
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop septembrie 2019

Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…