Acasa Horoscop Horoscop septembrie 2018

Horoscop septembrie 2018

8 minute
0
0
horoscop 5 ani

In aceasta luna, horoscop septembrie 2018 ne spune ca progresul personal inca depinde de cei din jur si ca vom fi concentrati pe cariera si obiective sociale. Familia ne va sustine, mai ales daca am rezolvat toate problemele care au aparut pana acum pe acest plan.

 

Horoscop septembrie 2018

 

Horoscop septembrie 2018

 

Horoscop septembrie 2018 – Berbec

Ai nevoie de ajutorul altor persoane pentru a-ti atinge obiectivele profesionale si ambitiile sociale. Sa stii ca nu faci nimic cu agresivitatea si ca e mult mai benefica bunastarea celor din jur, aceasta avand o influenta covarsitoare asupra intereselor personale. Receptiv la opiniile celor din jur, tu devii acum o persoana noua!

 

Horoscop septembrie 2018 – Taur

Progresul tau depinde de ceilalti si va trebui sa te adaptezi la oamenii si situatiile ivite, ceea ce este un pic impotriva naturii tale. Tu incerci acum sa intelegi punctul de vedere si emotiile celorlalti si ti se pare ca te privezi de libertate, dar acest lucru te va ajuta sa iti implinesti ambitiile personale.

 

Horoscop septembrie 2018 – Gemeni

Familia si planurile emotionale si psihologice sunt acum in centrul atentiei, cariera fiind mai putin importanta. Agresiunea si determinarea vor fi mai scazute si depinzi de capacitatea de relationare. Cei din jur si bunastarea lor sunt mai importante decat ambitiile personale. Pentru a-ti atinge obiectivele va trebui sa te adaptezi situatiilor si oamenilor.

 

Horoscop septembrie 2018 – Rac

Horosocopul prezice ca viata ta sociala va fi foarte intensa in aceasta luna, in timp ce succesul tau este condus de cei din jur. Esti total dependent de situatii si oameni si aproape iti pierzi identitatea si capacitatea de exprimare. Altii iti dicteaza acum actiunile!

 

Horoscop septembrie 2018 – Leu

Succesul personal si cariera trec pe planul doi, in timp ce familia si planul emotional au prioritate. Orice tine de renovari si reparatii prin casa va fi bine aspectat si se va solutiona foarte repede. Trebuie sa fii flexibil si sa te adaptezi conditiilor, chiar daca asta nu e in firea ta.

 

Horoscop septembrie 2018 – Fecioara

Cariera si ambitiile sociale nu sunt foarte importante, accentul fiind pus acum pe familie si viata interioara. Esti increzator si asertiv in atingerea telurilor propuse. Agresiunea si dinamismul sunt acum mai scazute si vei putea fi foarte atent la actiunile tale. Vei avea ocazia sa revizuiesti ambitiile personale si sa trasezi o noua linie de actiune

 

Horoscop septembrie 2018 – Balanta

Interesele familiale si securitatea emotionala sunt vitale in acesta luna. Dorinta de afirmare si de libertate te vor indruma in viata si nu esti dependent de aptitudinile sociale sau de altii pentru a-ti atinge obiectivele, iar acest lucru este ceva diferit pentru tine si te va transforma intr-o persoana cu totul noua.

 

Horoscop septembrie 2018 – Scorpion

Accentul se va pune pe problemele familiale si pe securitatea psihologica si emotionala, preocuparile legate de cariera fiind mai putin importante acum. Esti mai dominant si mai agresiv, dictezi directia dorita si nu te deranjeaza faptul ca cei din jur nu sunt dispusi sa coopereze. Din fericire, acum nu ai nevoie de flexibilitate pentru a reusi in ceea ce vrei sa faci.

 

Horoscop septembrie 2018 – Sagetator

Cariera si succesul exterior sunt mai presus de familie si de problemele emotionale. Ai ambitia de a urca pe scara sociala si profesionala si esti cat se poate de autoritar si determinat. Chiar daca propriile problemele emotionale sunt acum intr-un impas, nu vei putea face nimic pentru a le rezolva si vei alege sa iti directionezi energia pentru a ajuta alte familii.

 

Horoscop septembrie 2018 – Capricorn

Cariera si implinirea sociala domina interesele familiale si latura emotionala. Esti mai fericit sa ajuti familiile altora si mai determinat si independent pentru a actiona in directia realizarii propriilor ambitii. Nu esti obligat sa te adaptezi la situatii si iti poti ghida singur calea catre succes.

 

Horoscop septembrie 2018 – Varsator

Pe parcursul acestei luni accentul se pune pe cariera si succes social. Familia si planul emotional sunt in planul secund si iti indrepti atentia spre bunastarea altor familii. Esti increzator si energic si iti poti atinge obiectivele conform cu dorintele personale. Desi esti stapanul actiunilor tale, acestea trebuie canalizate corespunzator si nu ar trebui sa te aventurezi in prea multe proiecte.

 

Horoscop septembrie 2018 – Pesti

Si pentru tine primeaza interesele in plan profesional si in plan public. Ai avut deja grija de problemele din familie si acum poti lucra pentru dezvoltarea in cariera. Totusi, interesele celor din jur sunt inca prioritare ambitiilor personale si nu este timpul sa te afirmi. Vei avea nevoie de sprijinul altora pentru a-ti atinge obiectivele si nu poti influenta situatiile ivite.

 • Horoscop aprilie 2021

  Planifica-ti luna cu intelepciune si stai departe de lucrurile care te afecteaza negativ. …
 • Horoscop martie 2021

  In aceasta luna zodiile vor avea parte de noroc in dragoste, de o ascensiune in cariera, d…
 • Horoscop februarie 2021

  Descopera care sunt predictiile lunii februarie pentru fiecare zodie in parte. Afla care d…
Vezi mai multe articole
 • Horoscop septembrie 2019

  Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…
 • Horoscop august 2019

  Este o perioada marcanta si plina de schimbari pentru toate zodiile. Depinde numai de noi …
 • Horoscop decembrie 2018

  Horoscop decembrie 2018

  In ceea ce priveste luna care urmeaza, horosocop decembrie 2018 anunta  pentru unele semne…
Citeste mai multe articole de Brindusa Dan
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop septembrie 2019

Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…