Adevaruri si neadevaruri despre prezenta mortilor la alegerile din 2 noiembrie si nu numai

Indiferent de simpatiile politice, se impune o analiza si o prezentare obiectiva a evenimentelor din 2 noiembrie 2014, mai exact, din primul tur de scrutin al alegerilor pentru presedintie. Astfel, vom incerca sa prezentam cat mai obiectiv posibil adevarurile si neadevarurile despre alegerile din 2 noiembrie.

Autor: Astrologul Analist

zombi la vot

PSD-ul a sculat mortii, pentru a-i momi sa voteze cu Ponta – neadevarat

PSD-ul nu are puteti magice si nici nu poate scula mortii. Asadar, decedatii care au votat erau deja treji sau partial treji.

Mortii, momiti de PSD sa voteze cu Ponta – partial fals

Nu toti mortii care au votat cu Ponta la alegerile din 2 noiembrie 2014 au fost treziti de oamenii PSD-ului si momiti cu faina si ulei. Cei mai multi dintre ei au iesit la vot din cauza lunii pline, in vreme ce altii inca bantuiau, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice consumate in exces de sarbatoarea lor traditionala, Halloween.

Ponta a votat cu Ponta – probabil

Analistii care au facut portretul psihologic al lui Veve Ponta spun ca e probabil ca acesta sa fi votat cu Ponta in primul tur de scrutin, insa nu baga mana in foc pentru turul doi, deoarece acesta nu mai parea convins ca merita sa fie ales. Aceasta lipsa de incredere se explica prin tranzitul planetei neincrederii prin cerul astral al omului politic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *