Alegerile din 16 noiembrie 2014 – 5 efecte ale planetelor

Alegerile din 16 noiembrie 2014 au fost puternic marcate de prezenta planetelor retrograde, a lui Venus, dar si de pozitia si aspectul lunii. Asa cum Horoscopul de azi a specificat aici , rezultatele din tutul doi al alegerilor prezidentiale au fost puternic marcate de numarul mare de planete retrograde.

Autor: Astrologul Vizionar

Iata care sunt cele 10 efecte ale planetelor in alegerile din 16 noiembrie 2014:

1. Planete retrograde

Planetele retrograde, care indeamna la analiza si introspectie, i-au ajutat pe cei care eu votat prost in primul tur sa isi repare greselile. Se pare ca influenta acestor planete a fost mult mai mare decat se credea, astfel ca, ceea ce a fost prezentat ca o posibilitatate, a devenit probabilitate pe 16 noiembrie 2014: mai multi alegatori au votat in favoarea democratiei si mai putini in favoarea PSD/Ponta.

fazele-lunii-nov-20142. Luna

Absenta lunii pline a facut ca o mare parte dintre sustinatorii PSD, este vorba mortii din cele mai multe judete ale tarii, sa nu se mai trezeasca pentru a-l vota pe Ponta si in turul 2.

Va prezentam si un grafic cu fazele lunii, pentru a vedea mai clar fazele prin care a trecut astrul, dar si influenta colorarii in rosu sau albastru a optiunilor electoratului.

3. Soarele

Prezenta Soarelui in zodia Scorpionului a dus la trezirea electoratului basist, care a simtit prin prezenta acestui astru in zodia actualului presedinte al tarii, o nevoie de a-l sarbatori prin vot impotriva dusmanului sau, PSD-ul.

4. Prezenta lui Venus

Venus, planeta dragostei, a senzualitatii si a placerii, a adus sentimente de fericire si, desigur, placere, electoratului pro-democratie. Totusi, influenta planetei Venus s-a simtit inca de zilele trecute, cand senzualitatea exacerbata a facut ca milioane de romani sa simta placerea pronuntarii expresiei cu iz sexual: “puie monta”.

5. Pozitia Venus – Neptun

Pozitia lui Venus in raport cu Neptul, planeta neintelegerilor si a confiziei, a facut ca “Am invins, Miehaela, dragostea mea” sa nu se transforme in “Daciana, dragostea mea”, ci in declaratia clara si asumata: “Felicitari, Iohannis, felicitari, democratie, dragostea mea!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *