Neptun, cauza conflictelor si a confuziei de la alegerile din 2 noiembrie 2014

Neptun, cauza conflictelor si a confuziei de la alegerile din 2 noiembrie 2014Prezenta lui Neptun pe cerul astral creeaza haos si confuzie in randul nostru, al tuturor.  Cele mai evidente si mediatizate exemple sunt cele ale politicienilorsi respectiv ale cetatenilor implicati in procesul de alegere a noului presedinte, al carui prim tur a avut loc pe 2 noiembrie 2014.

Iata cum a afectat trecerea acestei planete alegerile din 2 noiembrie 2014:

Confuzie 

Dragnea: “Victor Ponta este peste tinta pe care si-a propus-o”.

Dragnea: “Candidatul PSD obtine un scor satisfacator in diaspora”.

Dragnea: “Activitatea Ministerului de Externe este una foarte buna, MAE nu poate fi învinovatit cu nimic pentru modul in care s-a desfasurat procesul electoral in diaspora.”

Paris: Alegatorii au strigat “Hotii! Hotii!”, desi se stie ca diaspora a votat in mare masura Victor Ponta, asa cum a subliniat Dragnea.

Londra: Alegatorii au cantat “Desteapta-te, romane”, imnul Romaniei, in loc sa cante “grabeste-te, englezule, ca ne e frig stand la coada”.

In Paris, Bonn, Bruxelles, Roma, Stockholm, Munchen, Londra si in alte orase din lume, alegatorii au fost nevoiti sa stea la cozi de sute de persoane, nu pentru a vota, ci pentru a cumpara banane si portocale.

Alegatorii stransi in fata MAE, simpatizanti PSD care au scandat “Jos Ponta!” au citit gresit de pe prompterul instalat in zona si pe care scria, de fapt, “Sus Ponta!”.

Haos

Unii dintre cei care ar fi trebuit sa ajunga la consulate sau ambasade si sa sigure buna desfasurare a alegerilor din diaspora nu au reusit sa deschida urnele la prima ora, din cauza ca si-au ratacit cheile de la casa si nu au avut cum sa isi paraseasca locuintele inainte de a gasi o persoana care sa aiba grija de casa.

Acelasi efect al prezentei planetei Neptun s-a facut simtit si cazul alegerilor creionate de Caragiale. De aici si intrebarea cetateanului turmentat: “Eu cu cine votez?”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *