Cum se cearta zodiile

Cum se cearta zodiile sofeminine co ukZodiile au caracteristici diferite si tot diferite sunt si cand au certuri sau conflicte cu ceilalti. Fie ca reactioneaza in mod impulsiv sau destul de controlat, certurile urmeaza intotdeauna o structura anume ori sunt bazate pe acelasi gen de discurs. Dar, pana la urma, cum se cearta zodiile?

Iata cateva caracteristici de care zodiile dau dovada atunci cand se cearta:

Berbec – Lasa vorbele, hai sa ne luptam! Nu te ascunde, fii barbat si loveste-ma si tu!

Taur – Eu lovesc oamenii care sunt deja cazuti la pamant. Nu am mila si nu renunt pana cand nu am satisfactia umilirii.

Gemeni – Stiu pe cineva care te poate face sa tremuri ca o frunza. Nu ii e frica de nimic si a mai rezolvat si alte persoane dintre cele care s-au pus cu mine.

Rac –  Ar trebui sa fii batut la fundul gol, tras de urechi sau macar sa stai la colt cateva minute. Eu sunt prea sensibil sa strige cineva la mine si nu fac fata unui scandal.

Leu – Nu imi ajungi nici macar la degetul mic si nu vei reusi niciodata sa ma egalezi. Poti sa te zbati cat vrei, pentru ca te zbati in van. Locul 1 este al meu si asa va ramane. Dar te lass a ma admire de la distranta.

Fecioara – Te urasc… bine, nu te urasc, dar ma enervezi la culme. Sau poate nu ma enervezi, insa ceva nu e in regula in relatia dintre noi. Desi, poate mi se pare doar mie si poate totul e asa cum ar trebui sa fie.

Balanta – Nu are sens sa ne certam. Haide mai bine sa ne intelegem cumva. Sigur putem ajunge la un compromis si sa incheiem discutia in contradictoriu. Fiecare dintre noi are dreptate si, tocmai de aceea, ar fi pacat sa ne certam.

Scorpion – Te iert, dar nu am sa uit niciodata. Sa fii atent, pentru  ca nu poti sti niciodata cand am sa iti ies in cale si ma voi razbuna.

Sagetator – Nu imi place violenta, insa iti voi plati cu aceeasi moneda sau te voi ignora complet… pana cand voi reveni la sentimente mai bune.

Capricorn – Ai o multime de defecte si le ti le voi evidentia pe toate, le voi exagera, pentru ca tu sa devii slab si sa te pot controla.

Varsator – Nu ma cert, sunt cel mai calm om. Insa nu ma supara, pentru ca intr-o buna zi as putea sa dispar din viata ta pur si simplu.

Pesti – Nu am argument solide, pentru ca sunt un copil mare si par sa fac totul in joaca. Doar dispretul este real si pot sa joc acest rol pana cand obtin ceea ce vreau.

Foto: sofeminine.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *