Acasa Horoscop Horoscopul de azi – 30 iunie 2014

Horoscopul de azi – 30 iunie 2014

6 minute
0
0
horoscop 5 ani

Berbec
Prietenii au senzatia ca esti optimist. In cazul in care nu poti sa executi intocmai tot ce iti propune cineva, pur si simplu spune NU. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Ar putea fi o perioada perfecta pentru amor. Profita de saptamana asta.
Taur
In situatia in care nu vrei sa discuti despre tot ce iti propune cineva, pur si simplu spune NU. Cand va veni momentul, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o perioada buna pentru colaborari. Profita de ziua de in fiecare zi.
Gemeni
Te preocupa un zvon. Cand nu poti sa urmezi ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti nevoia, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o zi perfecta pentru achizitii. Aminteste-ti sa zambesti in fiecare zi.
Rac
Te gandesti la prezent. Daca nu vrei sa urmezi tot ce ti se impune, spune asta. Atunci cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. S-ar putea sa fie o zi perfecta pentru achizitii. Profita de astazi.
Leu
Daca nu doresti sa executi intocmai ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Cand vei dori sa faci asta, vei face. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Este o zi buna pentru bani. Aminteste-ti sa zambesti in fiecare zi.
Fecioara
In cazul in care nu poti sa discuti despre ce ti se impune, refuza. Cand vei dori, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. E o zi perfecta pentru achizitii. Profita de ziua de in aceasta perioada.
Balanta
Pentru ca nu poti sa executi intocmai ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Cand vei dori, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Nu e o perioada perfecta pentru colaborari. Ofera un sfat cuiva care are nevoie in aceasta perioada.
Scorpion
Daca nu vrei sa discuti despre tot ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Cand vei dori, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. E o perioada buna pentru calatorii. Profita de ziua de astazi.
Sagetator
Pentru ca nu poti sa faci ceea ce ti se propune, refuza. Atunci cand vei dori, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Nu e o zi potrivita pentru afaceri. Ofera un sfat cuiva care are nevoie in aceasta perioada.
Capricorn
Daca nu vrei sa discuti despre tot ce iti propune cineva, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. S-ar putea sa fie o perioada perfecta pentru bani. Nu uita sa zambesti in aceasta perioada.
Varsator
Pentru ca nu poti sa executi intocmai ceea ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Atunci cand va fi timpul, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Este o perioada buna pentru dragoste. Ofera un sfat cuiva care are nevoie astazi.
Pesti
In cazul in care nu poti sa faci ce ti se impune, fii sincer. Cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Nu e o perioada potrivita pentru achizitii. Aminteste-ti sa zambesti azi.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…