Acasa Horoscop Horoscopul de azi – 29 iunie 2014

Horoscopul de azi – 29 iunie 2014

6 minute
0
0
horoscop 5 ani

Berbec
Te simti trist. Daca nu doresti sa executi intocmai ce iti propune cineva, spune ca nu iti doresti. Cand vei dori sa faci asta, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Este o zi potrivita pentru relatii. Profita de in fiecare zi.
Taur
Daca nu vrei sa faci tot ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Cand vei dori sa faci asta, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Ar putea fi o perioada potrivita pentru relatii. Nu uita sa zambesti saptamana asta.
Gemeni
Nu crede un zvon. Daca nu vrei sa discuti despre ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Cand vei dori, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o perioada perfecta pentru calatorii. Zambeste astazi.
Rac
Esti cu mintea la cineva. In situatia in care nu vrei sa urmezi ce ti se impune, spune asta. Atunci cand va fi timpul, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. E o perioada potrivita pentru dragoste. Razi azi.
Leu
Daca chiar nu vrei sa discuti despre ce ti se impune, spune asta. Cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Ar putea fi o zi buna pentru dragoste. Nu uita sa zambesti azi.
Fecioara
Pentru ca nu poti sa urmezi tot ce iti propune cineva, refuza. Cand vei simti, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. E o perioada buna pentru colaborari. Profita de azi.
Balanta
Daca nu vrei sa urmezi ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Este o zi potrivita pentru bani. Profita de ziua de in aceasta perioada.
Scorpion
Daca chiar nu vrei sa faci ceea ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Cand va veni momentul, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada buna pentru bani. Ofera un sfat cuiva care are nevoie saptamana asta.
Sagetator
Daca nu iti face placere sa discuti despre ceea ce ti se propune, spune asta. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Nu e o zi buna pentru investitii. Fii un adevarat prieten astazi.
Capricorn
Pentru ca nu poti sa discuti despre ceea ce ti se impune, spune asta. Cand vei simti nevoia, vei face. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Ar putea fi o perioada propice pentru colaborari. Traieste cu adevarat ziua de saptamana aceasta.
Varsator
Daca nu iti face placere sa faci ceea ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Cand vei simti, vei face. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. S-ar putea sa fie o zi perfecta pentru bani. Zambeste saptamana aceasta.
Pesti
In cazul in care nu poti sa urmezi tot ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand va fi timpul, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi buna pentru colaborari. Traieste cu adevarat ziua de saptamana aceasta.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…