Acasa Horoscop Horoscopul de azi – 28 iunie 2014

Horoscopul de azi – 28 iunie 2014

6 minute
0
0
horoscop 5 ani

Berbec
Prietenii au senzatia ca esti ocupat. Daca nu iti face placere sa discuti despre ceea ce ti se propune, refuza. Cand vei simti, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Ar putea fi o zi potrivita pentru amor. Fii un adevarat prieten in fiecare zi.
Taur
Daca nu vrei sa urmezi tot ce ti se impune, refuza. Cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Ar putea fi o perioada potrivita pentru investitii. Profita de saptamana asta.
Gemeni
Nu crede o idee. Cand nu poti sa urmezi ce ti se impune, spune asta. Cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Ar putea fi o zi buna pentru calatorii. Zambeste in aceasta perioada.
Rac
Esti cu mintea la trecut. Daca nu doresti sa faci ceea ce ti se impune, fii sincer. Cand va veni momentul, vei raspunde pozitiv. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o perioada potrivita pentru investitii. Profita de ziua de saptamana asta.
Leu
Daca nu doresti sa urmezi tot ce ti se impune, fii sincer. Atunci cand vei simti, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o zi buna pentru relatii. Aminteste-ti sa zambesti azi.
Fecioara
In situatia in care nu vrei sa urmezi ceea ce ti se propune, fii sincer. Cand vei dori, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. E o perioada perfecta pentru investitii. Traieste cu adevarat ziua de saptamana aceasta.
Balanta
Daca nu iti face placere sa faci ceea ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. E o zi buna pentru afaceri. Nu uita sa zambesti azi.
Scorpion
Daca nu iti face placere sa discuti despre tot ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Cand va veni momentul, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o zi buna pentru investitii. Ofera un sfat cuiva care are nevoie azi.
Sagetator
Cand nu poti sa executi intocmai ceea ce ti se impune, spune asta. Cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. S-ar putea sa fie o zi perfecta pentru bani. Profita de ziua de astazi.
Capricorn
Daca nu iti face placere sa faci tot ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. E o perioada potrivita pentru investitii. Razi in aceasta perioada.
Varsator
Daca nu vrei sa discuti despre ce iti propune cineva, refuza. Atunci cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o zi potrivita pentru amor. Ofera un sfat cuiva care are nevoie in fiecare zi.
Pesti
Daca nu doresti sa urmezi tot ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Ar putea fi o zi buna pentru relatii. Zambeste saptamana asta.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…