Acasa Horoscop Horoscopul de azi – 27 iunie 2014

Horoscopul de azi – 27 iunie 2014

6 minute
0
0
horoscop 5 ani

Berbec
Pari distant. Daca nu vrei sa faci ceea ce iti propune cineva, spune asta. Cand vei dori, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o perioada propice pentru afaceri. Zambeste in fiecare zi.
Taur
Cand nu poti sa urmezi tot ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand va veni momentul, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi potrivita pentru colaborari. Ofera un sfat cuiva care are nevoie saptamana asta.
Gemeni
Refuza sa crezi o idee. Daca chiar nu vrei sa executi intocmai tot ce ti se impune, refuza. Atunci cand va veni momentul, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Este o perioada perfecta pentru colaborari. Zambeste saptamana aceasta.
Rac
Esti cu gandul la cineva. Daca nu iti face placere sa urmezi ce iti propune cineva, fii sincer. Cand vei dori, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o perioada perfecta pentru investitii. Ofera un sfat cuiva care are nevoie in fiecare zi.
Leu
Nu vrei sa discuti despre ceea ce iti propune cineva, refuza. Atunci cand va veni momentul, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. S-ar putea sa fie o zi propice pentru afaceri. Zambeste saptamana asta.
Fecioara
Daca nu vrei sa urmezi ceea ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. E o perioada perfecta pentru investitii. Razi saptamana asta.
Balanta
Daca nu iti face placere sa faci ceea ce ti se propune, fii sincer. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei face. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi buna pentru bani. Profita de astazi.
Scorpion
Cand nu poti sa executi intocmai ce iti propune cineva, refuza. Cand vei dori sa faci asta, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o zi propice pentru afaceri. Zambeste in fiecare zi.
Sagetator
In situatia in care nu vrei sa urmezi tot ce ti se propune, fii sincer. Atunci cand vei dori, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o perioada buna pentru calatorii. Razi in aceasta perioada.
Capricorn
Daca nu iti face placere sa discuti despre tot ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand vei simti nevoia, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Ar putea fi o zi propice pentru afaceri. Razi in aceasta perioada.
Varsator
In situatia in care nu vrei sa urmezi tot ce ti se propune, refuza. Atunci cand va fi timpul, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Este o zi potrivita pentru bani. Razi saptamana aceasta.
Pesti
In cazul in care nu poti sa executi intocmai ceea ce iti propune cineva, refuza. Cand vei simti nevoia, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. E o zi perfecta pentru achizitii. Traieste cu adevarat ziua de azi.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…