Alegerile din 2 noiembrie 2014 – explicatii

Alegerile din 2 noiembrie 2014 - explicatiiCa urmare a publicarii, la ora 21, a rezultatelor exit-poll-ului realizat pentru alegerile din 2 noiembrie 2014, am cerut astrologului de serviciu sa comenteze procentele pe care candidatii la presedintie le-au obtinut. 

Autor: Jurnalistul Astrologic

De ce nu a dat Victor Ponta o declaratie imediat dupa mediatizarea exit-poll-ului de la ora 21, pentru alegerile din 2 noiembrie 2014?

Astrologul de serviciu raspunde: Pentru ca Victor Ponta este nascut in zodia Fecioarei, iar Fecioarele sunt extrem de meticuloase. Tocmai de aceea, Victor Ponta s-a dus personal sa numere voturile.

Analistul inchipuit: Pentru ca Ponta nu avea un discurs care sa fie rostit in cazul unui esec la alegerile din 2 noiembrie 2014, asa ca a fost nevoit sa incropeasca ceva inainte de a aparea in fata marelui public.

De ce a primit Elena Udrea 6% dintre voturile alegatorilor?

Astrologul de serviciu raspunde: Acesta e cadoul pe care alegatorii i-l fac lui Traian Basescu, cu ocazia zilei de nastere care urmeaza sa fie pe 4 noiembrie.

Analistul inchipuit: Pentru ca 6% dintre alegatori sunt de acord cu faptul ca Udrea e buna… pentru Romania, desigur, ca la Milano si New York se poarta alte dimensiuni.

De ce a primit Calin Popescu Tariceanu 6% dintre voturile alegatorilor?

Astrologul de serviciu raspunde: Nici macar eu nu pot sa imi explic asta.

Analistul inchipuit: Pentru ca l-au votat toate fostele sotii, dar si prietenii acestora. Pana la urma, pensiile alimentare nu se platesc singure.

Nu uitati: Nu e vina lor, e vina astrelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *