Acasa Horoscop Rac – horoscop august 2013

Rac – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-racIa-ti prietenii si familia intr-o excursie luna asta, chiar daca e vorba de doar cateva zile de relaxare, chiar si asa, asta iti va reincarca bateriile si va insemna relaxarea de care aveai nevoie. Ai putea locuri placute in orasul tau, dar si prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp. De asemenea, ai putea chiar sa iti faci prieteni noi.

Dragostea va fi un domeniu in care iti va merge destul de bine. Vor fi, insa, perioade in care vor exista discutii din cauza banilor si care va vor afecta pe amandoi. Cu dragoste si intelegere veti trece peste toate.

Totusi, discutiile referitoare la bani nu vor ramane fara ecou. Acestea te vor convinge ca e momentul sa cauti noi modalitati de a face rost de bani si posibiltatea unor investitii si asociati. E la fel ca o trezire la realitate, care te va face sa cauti oportunitati de finantare si care te-ar putea face sa iti creezi competente financiare si sociale excelente.

Exista oameni fatarnici, care vor incerca sa intre in sufletul tau si pentru asta iti vor spune doar ceea ce vrei sa auzi.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…