Acasa Horoscop Gemeni – horoscop august 2013

Gemeni – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-gemeniEste o luna va perfecta pentru a calatori. Ai putea opta pentru o vacant mai lunga sau macar pentr cateva zile de relaxare intr-un loc care nu e acasa. Daca nu vei reusi sa te rupi de munca, vei reusi sa iti programezi cateva ore de relaxare, in care sa te plimbi, sa respire aer curat si sa admire peisaje. De asemenea, ai putea descoperi lucruri incitante in viata ta si pe care le-ati ignorant cu sau fara stiinta. Acum poate fi timpul potrivit sa le descoperi.

Chiar daca sunt bine aspectate calatoriile, si iesirile scurte cu prietenii iti vor incarca bateriile. Socializarea la un gratar, la padure sau in gradina proprie ori a unui prieten, va fi cea mai comuna distractie din luna august.

Banii reprezinta intotdeauna o problema. Totusi, in luna august, ai putea gasi o rezolvare, cel putin temporara, la aceasta problema. Chiar si asa, incearca sa nu fii prea cheltuitor, pentru ca asta iti poate destabiliza bugetul si iti poate crea probleme pe viitor. Nu uita ca toate costa si ca vei avea nevoie de bani pentru o multime de alte si alte prioritati.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…