Acasa Horoscop Taur – horoscop august 2013

Taur – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-taurDiscuti cu placere atat cu prieteni vechi, cat si cu persoane pe care abia le-ai cunoscut. Chiar daca ai putea primi invitatii in calatorii care sa te duca departe de casa, in luna august, cel mai bine te vei simti acasa.  De altfel, exista posibilitatea de a trece prin cateva situatii complicate si faptul ca vei fi acasa te va ajuta sa fii mai linistit, sa te simti in largul tau si sa treci mai usor peste eventualele probleme.

Activitatile de socializare si dragostea sunt bine aspectate in luna august a anului 2013. Eforturile romantice vor fi destul de bine primite, insa vor exista si perioade cand relatioarea cu partenerul de viata sau cu o potential cucerire sa fie o provocare pentru tine.

Banii nu vor lipsi in luna august si domeniul financiar este avantajat in aceasta perioada. Vor veni atat banii promisi, dar vor aparea si surse noi de venit. Cu cat vei relationa mai bine cu partenerii si cu cat vei fi mai deschis la noi parteneriate, cu atat vei avea sanse mai mari sa obtii venituri mai mari.

Vei munci cu placere si asta te va ajuta sa pastrezi relatii bune la job si, implicit, sa fii ferit de problemele care pot aparea la munca.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…