Acasa Horoscop Leu – horoscop august 2013

Leu – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-leuSanatatea va fi destul de buna in aceasta perioada, mai ales daca vei continua sa faci mai multa miscare, te vei relaxa si vei manca mai sanatos. Toata aceasta grija pentru sanatate iti va aduce si mai multa energie, putere de munca si o stare excelenta. Vei mai prietenos, mai docil sit e vei intelege mult mai bine cu cei din jur.

De altfel, ai putea cunoaste cateva persoane cu care sa legi relatii noi, inclusiv o relatie de dragoste. Vei avea nevoie de curaj, insa, pentru ca sentimentele care apart e iau pe nepregatite si te fac mai timid decat esti in mod normal. Indifferent de ceea ce vor crede ceilalti, ar trebui sa isi marturisesti sentimentele. Doar asa persoana pe care o placi va afla ce se ascunde in sufletul tau.

Banii sunt mai putini decat ti-ai dori, insa perioada mai mare in care acestia au reprezentat o problema te-a invatat sa fii mai econom si cumpatat. Ai grija, insa, la eventuale furturi sau pierderi, care ar putea aparea din cauza neatentiei.

La munca te vei simti uneori coplesit si vei simti nevoia sa ceri ajutorul celorlalti. Vei primi ajutorul solicitat si chiar mai mult de atat, sustinerea totala a apropiatilor tai.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…