Acasa Horoscop Fecioara – horoscop august 2013

Fecioara – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-fecioaraAi nevoie de odihna, relaxare, repaos. Lasa deoparte grijile si problemele inchipuite si bucura-te de ceea ce ai. E suficient pentru a fi fericit. Esti specialist in a te sabota, insa, e timpul sa renunti la obiceiul nesanatos si prin care iti impui singur limitele.

Esti destul de energic si asta ii va molipsi pe cei din jurul tau. Persoanele pe care le vei cunoaste acum te vor considera o persoana vesela, pe care merita sa o ai aproape. Ai putea, fara sa vrei, sa frangi inimi, dar sis a castigi afectiunea unei persoane pe care o vrei alaturi de tine. Asta iti va ridica moralul si iti va oferi chiar si mai multa energie. Totusi, simti nevoia sa exagerezi, pentru a-ti impresiona partenerul si asta nu iti va aduce beneficii in planul sanatatii. Din contra.

Nu stai rau cu banii si chiar ai putea sa stai mult mai bine decat pana acum. Ai noroc in tranzactii si colaborari iar carisma ta te va ajuta sa obtii noi si noi colaborari si colaboratori cu bani. Daca te judeci cu cineva ai putea avea castig de cauza si asta sa iti aduca o suma frumusica de bani.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…