Acasa Horoscop Balanta – horoscop august 2013

Balanta – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-balantaEsti extrem de intuitiv luna aceasta si vei avea capacitatea de a vedea in viitor mai exact decat o fac altii. Acest lucru te va ajuta sa iei deciziile corecte atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Proiectele pe care le demarezi acum vor avea succes, tocmai datorita acestei calitati care se manifesta pregnant in luna august. Acum e momentul sa iti stabilesti obiective pe toate planurile.

Nu doar intuitia pe termen lung este bine aspectata, ci si empatia. Relatiile pe care le vei avea luna aceasta, fie mai vechi, fie mai noi se vor dezvolta armonios si oamenii vor parea ca te iubesc din prima clipa. Vei vedea acum modul in care empatia de care dai dovada ii influenteaza pe ceilalti. Si ii influenteaza in bine.

Prietenii iti vor fi aproape si veti avea o multime de activitati comune. Excursii, iesiri la gratar, plimbari, toate acestea te vor ajuta sa te destinzi sis a te simti bine.

Chiar daca, momentan, nu stai foarte bine cu banii, in viitorul apropiat vor veni bani dn proiecte si colaborari. Nu insa si in august. Luna aceasta nu e cea mai buna luna din punct de vedere financiar.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…