Acasa Horoscop Scorpion – horoscop august 2013

Scorpion – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-scorpionLuna august este in mod clar o luna a relaxarii alaturi de familie si prieteni. Te bucuri de vremea frumoasa, dar si de compania placuta fie la gratar, in aer liber, la plaja sau la inot. Discutiile sunt extrem de placute iar persoanele sunt exact cele pe care iti doresti sa le ai alaturi.

Razi din orice si esti extrem de sociabil iar asta iti va aduce o imbunatatire a relatiilor si prieteni noi. Totusi, vor exista unele persoane care vor vrea cu orice chip prietenia ta si, pentru asta, vor face apel la zvonuri, inventii si povesti de toate felurile. Buna dispozitie si succesul nu aduc doar prieteni pe care te poti baza, ci si persoane cu anumite interese.

Si daca tot vorbim de succes, acesta va veni in luna august 2013 si iti va aduce atat recunoastere, cat si implinire, satisfactia lucrului bine facut. Esti bine vazut de manageri, tocmai datorita rezultatelor pe care le ai. Iar locul tau este printre cei mai buni. Tocmai de aceea, in cazul in care ceea ce faci la job cum nu te mai motiveaza din punct de vedere financiar sau uman, ai putea cauta o alta companie care sa te aprecieze la adevarata valoare.

Atat rezultatele obtinute, cat si incercarea de autodepasire  prin invatare continua iti vor aduce pana la urma si suma de bani solicitata.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…