In weekend: dragoste, pasiune si dezgust – Astrologul Vizionar

Jupiter se cearta cu Venus in weekend-ul 8-9 noiembrie, astfel ca vom avea parte de un taraboi fara seaman. Pe de o parte, Venus vine cu un plus de feminitate si senzualitate, care, din pacate, ori vor fi prost interpretate, ori nu vor ajunge unde trebuie. Un talmes-balmes de seductie, dorinta, respingere si dezgust.

Autor: Astrologul Vizionar

Cum ne afecteaza: 

1. Candidatii la presedintie care nu au ajuns in turul 2 vor curta asiduu un contracandidat care a reusit sa ii depaseasca si de la care spera sa obtina avantaje, in cazul in care acesta va castiga tronul de la Cotroceni.

tron-cotroceni

Rezultatul: Multe pupaturi libidinoase, afirmare a dorintei de uniune, respingere si dezgust din partea alegatorilor.

2. Tot mai multi romani vor da sau vot primi unfriend pe facebook, din cauza optiunilor politice, a exprimarii acestora in mediul virtual, dar si din cauza pasiunii pe care o vor afisa pentru unul sau altul dintre candidati.

Rezultatul: Scaderea numarului de prieteni de pe facebook, multe declaratii de dragoste facute strict politic si aparitia unor noi expresii si injuraturi.

3. Un nou val de cancanuri la posturile TV. Galceava Jupiter – Venus va duce la aparitia unor noi povesti de amor, inselat si despartire, care vor face turul televiziunilor. “Vedetele” vor alerga de la o televiziune la alta, vor testa canapele, vor varsa lacrimi de crocodil si isi vor spala rufele in public.

Rezultatul: Mai multi telespectatori vor decide sa sarbatoreasca cu intarziere “Ziua Pamantului” si sa economiseasca curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *