Horoscopul de azi – 1 aprilie 2014

BERBEC – Horoscopul de azi

Nu vrei o cunostinta si asta te linisteste. Ai putea cunoaste o noua senzatie care ar putea fi greu de trecut cu vederea. Faci lucruri care nu iti plac. De asemenea, afli anumite intrigi despre persoane rauvoitoare care ii privesc pe prietenii unui prieten si care te dor. Te demoralizeaza niste lucruri care nasc mici placeri, care de fapt ajuta si care sunt dure.
Nu ai nicio neliniste in fata celor care reprezinta autoritatea, asadar actioneaza mai bine asa cum iti spun apropiatii. Este mai usor astfel . In caz contrar, ai putea sa te razvratesti si sa nu mai vrei sa dregi situatia creata.

TAUR – Horoscopul de azi

Ai vrea sa iti faci un bine si lucrul asta te bucura. Ai putea cunoaste o noua senzatie care ar fi o noutate. Faci lucruri care nu iti plac. De asemenea, afli anumite intrigi despre niste lucruri care ii privesc pe prietenii partenerului tau si care nu au importanta pentru prietenii tai. Te dau peste cap anumite intrigi care produc mici beneficii, care de fapt nu ajuta si care ar putea sa fie destul de importante.
Nu ai nicio slabiciune in fata unei nedreptati, prin urmare procedeaza mai bine in ce maniera iti spun apropiatii. Este mai sigur in acest mod . In caz contrar, ai putea sa te razvratesti si apoi sa nu mai poti sa stergi situatia creata.

GEMENI- Horoscopul de azi

Nu poti sa crezi o prietena si lucrul asta nu iti sta in fire. Ai putea simti ceva care ar putea parea ciudata. Faci lucruri care nu iti plac. De asemenea, afli anumite intrigi care ii privesc pe amicii tai si care nu au importanta pentru cunostintele tale. Te nemultumesc niste lucruri care nasc mici placeri, care chiar sunt constructive si care pot fi insemnate.
Ai o putere in fata unui neadevar, deci fa mai bine in ce mod vor ceilalti.

RAC- Horoscopul de azi

Esti sigur ca accepti o cunostinta si lucrul asta nu iti sta in fire. Ai putea simti ceva care ar fi neobisnuita. Faci lucruri care nu iti plac. In plus, afli anumite intrigi despre niste lucruri care ii privesc pe prietenii partenerului tau si care nu au importanta pentru apropiatii tai. Te dau peste cap niste lucruri care nasc neplaceri , care de fapt ajuta si care sunt problematice.

LEU- Horoscopul de azi

Apelezi la o persoana apropiata si lucrul asta te irita. Ai putea simti ceva care ar fi deplasata. Crezi ca faci un bine cuiva. In plus, afli anumite intrigi care ii privesc pe amicii tai si care te dor . Te deranjeaza persoane rauvoitoare care nasc mici placeri, care de fapt ajuta si care ar putea sa fie dure.

FECIOARA- Horoscopul de azi

Nu pui pret pe o persoana apropiata si lucrul asta te bucura. Ai putea avea o experienta care ar fi deplasata. Faci lucruri care nu iti plac. In plus, afli anumite intrigi care nu te privesc. Te demoralizeaza anumite intrigi care produc mici beneficii, care de fapt ajuta si care pot fi ciudate.
Nu ai nicio slabiciune in fata celor care reprezinta autoritatea, asadar fa cum iti spun prietenii.

BALANTA- Horoscopul de azi

Nu poti sa crezi o lege si asta te nelinisteste. Ai putea simti ceva care ar putea fi greu de trecut cu vederea. Crezi ca faci un bine cuiva. De asemenea, afli unele afirmatii care iti aduc mici beneficii. Te dau peste cap anumite intrigi care produc mici neplaceri, care de fapt sunt constructive si care ar putea fi ciudate.

SCORPION- Horoscopul de azi

Esti sigur ca spui totul despre o persoana apropiata si lucrul asta te linisteste. Ai putea cunoaste o noua senzatie care ar putea fi incorecta. Faci lucruri care nu iti plac. In plus, afli anumite intrigi despre persoane rauvoitoare care ii privesc pe amicii tai si care dor. Te nemultumesc anumite intrigi care produc mici placeri, care chiar sunt constructive si care ar putea fi ciudate.
Ai o slabiciune in fata unui neadevar, prin urmare fa in ce maniera cred apropiatii. Este mai usor in acest mod decat sa incerci si ocolesti regulile si sa nu mai reusesti sa repari consecintele propriilor tale abateri.

SAGETATOR- Horoscopul de azi

Ti se pare imposibila o anumita cale si situatia aceasta te bucura. Ai putea avea o senzatie care ar putea fi greu de trecut cu vederea. Faci lucruri care nu iti plac. De asemenea, afli unele afirmatii care inseamna mult. Te deranjeaza anumite intrigi care aduc neplaceri , care de fapt nu ajuta si care pot fi problematice.

CAPRICORN- Horoscopul de azi

Ti se pare imposibila o anumita cale si asta iti aduce beneficii. Ai putea cunoaste o noua senzatie care ar putea fi greu de trecut cu vederea. Faci lucruri care nu iti plac. In plus, afli anumite intrigi despre niste lucruri care nu te privesc. Te avantajeaza persoane rauvoitoare care produc mici beneficii, care chiar nu ajuta si care sunt destul de importante.
Ai o slabiciune in fata unui neadevar, asadar fa mai bine in ce maniera ti se spune. Ar fi mai sigur asa decat sa faci tot posibilul sa ocolesti regulile si apoi sa nu mai stii cum sa schimbi situatia creata.
VARSATOR- Horoscopul de azi

Ai vrea sa iti faci un moft si asta te nelinisteste. Ai putea simti ceva care ar putea fi greu de trecut cu vederea. Crezi ca faci un bine cuiva. De asemenea, afli unele afirmatii care inseamna mult. Te nemultumesc niste lucruri care nasc neplaceri , care de fapt sunt constructive si care par sa fie destul de importante.
PESTI- Horoscopul de azi

Nu poti sa crezi o cunostinta si lucrul asta te linisteste. Ai putea simti ceva care ar putea fi greu de trecut cu vederea. Crezi ca faci un bine cuiva. In plus, afli unele afirmatii care nu inseamna nimic . Te avantajeaza persoane rauvoitoare care nasc discutii intense , care de fapt sunt distructive si care sunt problematice.
Ar putea fi o perioada in care sa intreprinzi chiar tot ceea ce iti doresti. Vei avea cateva impliniri. Mare atentie la cheltuieli.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *