Acasa Horoscop Horoscop Balanta Iunie 2013

Horoscop Balanta Iunie 2013

3 minute
0
0
horoscop 5 ani

Horoscop Balanta Iunie 2013Horoscop Balanta Iunie 2013: Caracteristici generale, Cariera, Bani, Dragoste si relatii, Sanatate.

Caracteristici generale – Horoscop Balanta Iunie 2013

Ai prea multa energie si chiar daca pe tine nu te afecteaza negativ, ii va afecta pe ceilalti. Apropiatii tai vor reusi cu greu sa iti faca fata si cei mai putin rabdatori ar putea chiar sa rupa relatiile cu tine. Ai grija cum reactionezi in luna iunie si cum ii faci pe ceiallti sa se simta. Ai putea sa ii aduci in culmea disperarii pe unii dintre ei.

Cariera- Horoscop Balanta Iunie 2013

Incerci sa jonglezi cu mai multe task-uri in acelasi timp si chiar daca, aparent poti face asta, rezultatele nu vor fi cele care se asteapta de la tine. Munca de mantuiala sau presarata de greseli. Acorda mai multa atentie proiectelor la care lucrezi. E mai bine sa oferi rezultate, decat calitate indoielnica.

Bani – Horoscop Balanta Iunie 2013

Nici banii nu vor fi atat de multi pe cat ai spera, asa ca va trebui sa economisesti un pic si sa nu te arunci la cumparaturi extravagante. Cu putina cumpatare vei trece perioada aceasta fara sa ramai cu buzunarele goale.

Dragoste si relatii- Horoscop Balanta Iunie 2013

E o perioada emotionanta pentru tine. Un eveniment care are loc in aceasta luna te va face sa te gandesti la propria nunta. Ganduri frumoase, melancolia, duiosiea te vor cuprinde incet, incet, dar nu pentru mult timp.

Sanatate- Horoscop Balanta Iunie 2013

Opreste-te putin si trage aer in piept. Ai nevoie de relaxare si odihna suficienta. Opreste-te sa admiri un peisaj ori sa mirosi o floare. Lipsa de odihna isi va spune cuvantul in curand. Iar, atunci, sa nu uiti ca incrancenarea, efortul, munca fara odihna, nervii intinsi, dar si alimentatia incorecta iti pot afecta sanatatea. Atunci, nu uita sa iei o pauza.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…