Acasa Horoscop Pesti – horoscop august 2013

Pesti – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-pestiAi sansa de a te odihni asa cum iti doresti, de a reflecta la ce va urma si la cum va decurge viata ta de acum incolo. Iti faci o multime de planuri care te invioreaza, iti dau energie si te entuziasmeaza. Acest lucru va fi extrem de benefic pentru tine, pentru ca te va ajuta sa creezi proiecte noi si sa le finalizezi pe cele deja incepute.

Chiar daca veniturile nu vor spori in luna august 2013, ai putea gasi bani pe care ii tineai “la ciorap” si de care ai ajuns sa uiti. Va fi o zi de mare bucurie pentru tine si asta iti va da posibilitatea de a-ti achita anumite datorii si de a-ti achizitiona un obiect pe care ti-l doreai.

Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si asta iti da o stare neplacuta. Daca ai problem sau pur si simplu nu esti in largul tau, vorbeste despre asta cu apropiatii tai, cu membrii familiei tale. Nu tine emotiile si trairile ascunse in suflet, vorbeste despre ele.

Vei primi complimente pentru o treaba bine facuta, cei din jurul tau vor acorda o atentie deosebita tie, dar si muncii tale vei descoperi ca ideile tale sunt luate in serios. Toate acestea iti vor da mai multa incredere in tine, ceea ce iti va influenta in mod pozitiv starea de spirit.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…