Acasa Horoscop Capricorn – horoscop august 2013

Capricorn – horoscop august 2013

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

horoscop-capricornIti doreai mult sa calatoresti si dorinta aceasta ar putea prinde contur in aceasta luna. Sunt bine aspectate calatoriile, atat cele scurte, cat si cele lungi, pline de invataminte. Pana la urma, vacanta pe care o vei avea acum va fi ceea ce iti dorei si ceea ce iti lipsea. Calatoria perfecta, relaxanta si solicitanta in acelasi timp, calma, calda si plina de experiente de viata.

Ai vrea sa schimbi ceva in viata ta sau chiar pe cineva. Cel mai aproape va fi partenerul de viata pe care vei incerca sa il transformi dupa bunul tau plac. Totusi, ar trebui sa admiti si sa accepti faptul ca fiecare om are personalitatea lui, cu bune si cu rele, si ca nu ar trebui sa inceri sa iti schimbi partenerul, ci s ail accepti si sa il iubesti pentru ceea ce este el.

Daca vrei sa o duci mai bine din punct de vedere financiar, ar trebui sa faci si anumite economii si sa nu mai fi mana larga. E corect sa cauti un job mai bun si alte surse de venit, insa un om econom poate strange mai multi bani decat o persoana care castiga mult si cheltuie toata agoniseala. In momentul in care vei intelege asta, vei incepe sa strangi si bani pentru ceea ce iti doresti.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…