Acasa Caracteristici generale Caracterizarile ascedentului in functie de fiecare zodie

Caracterizarile ascedentului in functie de fiecare zodie

6 minute
0
0
horoscop 5 ani

Fiecare zodie are un ascendent unic, care influenteaza personalitatea si orientarea noastra in relatiile cu ceilalti. Ascendentul este reprezentat de semnul zodiacal situat in partea de sus a hartii natale si furnizeaza mai multe informatii despre voi si despre ce se asteapta de la voi.

Ascendentul in Berbec

Ascendentul in Berbec simbolizeaza energia, capacitatea de actiune si entuziasmul cu care coboara in joc. Acest ascendent ofera o energie foarte pozitiva si un spirit inventiv. Berbecii sunt innascuti lideri si se concentreaza pe realizare si actiune.

Ascendentul in Taur

Ascendentul in Taur simbolizeaza stabilitatea, constanta si darzenia. Ei sunt loiali, foarte credinciosi, si le place sa imbine lenea cu linistea.  Acest ascendent confera Taurilor un spirit de perseverenta si perspicacitate care se descurca si obtin succesul in ciuda provocarilor. 

Ascendentul in Gemeni

Ascendentul in Gemeni simbolizeaza abilitatile intelectuale, comunicarea si curiozitatea. Acest ascendent le confera Gemenilor o usurinta in a se adapta schimbarilor, datorita abilitatii de a invata si de a intelege rapid. Gemenii sunt mereu in cautare de noi informatii si se simt impliniti cand reusesc sa interactioneze cu ceilalti.

Ascendentul in Rac

Ascendentul in Rac simbolizeaza latura emotionala si sentimentala. Acesta ofera o oarecare sensibilitate si tendinta de a se concentra asupra relatiilor si preocuparilor spirituale. Acest ascendent va indica Racilor sa aiba grija de ceilalti si ii va ajuta sa se concentreze asupra sentimentelor altora.

Ascendentul in Leu

Ascendentul in Leu simbolizeaza creativitatea, aprecierea si atentia pe care Leii le mai cer. Acest ascendent confera Leilor un spirit competitiv care le ajuta sa se autodepaseasca. Ei au tendinta de a dori sa domine si de a lumina in camera, si le plac sa se arate si sa primeasca atentie.

Ascendentul in Fecioara

Ascendentul in Fecioara se concentreaza pe detalii, ordine si organizare. Acesta le ajuta sa gaseasca cai catre succes prin munca si efort. Fecioarele sunt meticuloase si precise in ceea ce fac si le place sa rezolve problemele in mod profesionist. 

Ascendentul in Balanta

Ascendentul in Balanta simbolizeaza relatiile, armonia si echilibrul. Acest ascendent le va oferi Balantelor abilitati foarte bune de comunicare, incredere si intelegere. Balantele sunt foarte deschise si graitoare si au capacitatea de a vedea ambele perspective ale unei discutii fara sa se supare.

 Ascendentul in Scorpion

Ascendentul in Scorpion simbolizeaza pasiunea proprie, curajul si misterul. Acest ascendent le confera Scorpionilor un sentiment al misiunii care ii inspira sa-si urmeze pasiunile. Ei vor fi intotdeauna in cautarea adevarului, iar siretlicul si inteligenta lor le vor ajuta sa obtina succes.

Ascendentul in Sagetator

Ascendentul in Sagetator simbolizeaza spiritul de aventura, optimismul si dorinta de a descoperi. Acest ascendent le ofera Sagetatorilor increderea de a exploreaza si descoperi lumea. Ei sunt non-conformisti care cauta mereu provocari noi si se bucura de aventura vietii.

Ascendentul in Capricorn

Ascendentul in Capricorn simbolizeaza pragmatismul si realismul. Acesta le ofera Capricornilor abilitatea de a vedea calea cea mai sigura spre succes si le ofera orientare in calea catre realizari si impliniri. 

Ascendentul in Varsator

Ascendentul in Varsator simbolizeaza originalitatea, creativitatea si libertatea. Acesta le ofera Varsatorilor curajul de a-si urma intuitia si le ajuta sa viseze la noi posibilitati. Acest ascendent le confera Varsatorilor abilitatea de a ramane deschisi si flexibili chiar si in cele mai dificile situatii.

Ascendentul in Pesti

Ascendentul in Pesti simbolizeaza intuitia, rabdarea si adancimea. Acesta le ofera Pestilor un simt al profunzimii si le indica calea spre realizarea viselor si dorintelor lor. Aceasta le confera Pestilor capacitatea de a avea incredere si de a se lasa pe mainile lor in cautarea adevarului.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de Elena Prachi
Citeste mai multe articole din Caracteristici generale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Caracteristici generale cele 12 zodii ale anului

Fiecare semn zodiacal are trasaturi unice si caracteristici ce-i definesc personalitatea. …