Acasa Horoscop Ascendentul zodiilor: Cum sa calculati ascendentul zodiacal

Ascendentul zodiilor: Cum sa calculati ascendentul zodiacal

2 minute
0
0
horoscop 5 ani

Ascendentul zodiacal este primul grad din zodiacul care se afla direct in rasarit la momentul nasterii tale si este considerat ca fiind inceputul zodiacului. Ascendentul zodiacal indica modul in care te prezinti lumii, cum iti faci aparitia in fata oamenilor si cum interactionezi cu cei din jurul tau.

Ascendentul zodiacal este, de asemenea, una dintre cele mai importante parti ale cartii tale natale si este esential sa stii cum sa il calculati.

Primul pas in calcularea ascendentului zodiacal este sa determinati cea mai exacta ora si locatia nasterii. Acest lucru va ajuta sa obtineti informatii exacte despre pozitia planetelor si gradul ascendentului.

Dupa ce ati determinat aceste informatii, urmatorul pas este sa folositi un program de astrologie sau o harta asterologica pentru a determina ascendentul zodiacal. Acest program va va oferi informatii despre pozitia planetelor si gradul ascendentului. In general, programul ar trebui sa va ofere si numele semnului zodiacal al ascendentului.

De asemenea, unii astrologi acorda atentie ascendentului zodiacal in interpretarea cartii tale natale. Acest lucru poate fi de ajutor in aflarea informatiilor despre modul in care se vor manifesta influentele planetelor asupra ta in viata ta.

In concluzie, calcularea ascendentului zodiacal poate fi o experienta minunata si poate oferi informatii importante despre felul in care iti faci aparitia in fata oamenilor si cum interactionezi cu cei din jurul tau. Este important sa tii cont de aceste informatii atunci cand interpretezi cartea ta natala si sa folosesti un program astrologic pentru a determina ascendentul zodiacal.

 

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de Elena Prachi
Citeste mai multe articole din Horoscop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Cat de mult isi doresc femeile copii in functie de zodie

Interesul pentru astrologie si zodiac este in crestere, iar modul in care fiecare zodie in…