Acasa Horoscop Ce ascendent are fiecare zodie

Ce ascendent are fiecare zodie

4 minute
0
0
horoscop 5 ani

Fiecare zodie a zodiacului are o ascensiune diferita. Ascendentul determina felul in care ti se lasa adanc marcata personalitatea, manifestand indentitatile unice ale fiecarei zodii. Iata cum se manifesta ascendentul fiecarei zodii:

Berbec

Cand cineva are ascendent in Berbec, are tendinta de a fi mai hotarat si mai increzator in ceea ce face. Ei au un spirit natural de lider si creeaza adesea izvoare de inspiratie pentru cei din jur, ajutandu-i sa evolueze.

Taur

Atunci cand exista ascendent in Taur, exista o mare atentie la detalii. Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte teoretici si preocupati de siguranta si nu iau decizii impulsiv.

Gemeni

Cei cu ascendentul in Gemeni sunt bune comunicatori. Creativi, imaginativi, versatili si adaptabili, ei au tendinta sa-si exprime liber ideile si sentimentele.

Rac

Cand exista un ascendent in Rac, este unul dintre cei mai hotarati si mai sensibili din intreaga zodie. Ei sunt intuitivi si se bazeaza pe instincte pentru a lua decizii.

Leu

Persoanele care au are ascendentul in Leu, se simt liberi sa se manifeste asa cum vor si sunt foarte loiali fata de cei pe care ii iubesc. Aceasta zodie vede provocarile ca un mijloc de a-si atinge obiectivele.

Fecioara

Zodiile cu ascedentul in Fecioara isi foloseste puternic viata si intelepciunea. Ei sunt precauti si meticulosi in tot ceea ce fac si stiu sa se descurce bine in situatii delicate.

Balanta

Cel care are ascendentul in Balanta, isi propune sa-i ajute pe ceilalti sa se exprime in mod egal. Acest simbol zodiacal poate sa vada punctele proprii de vedere si sa le exprime in mod diplomat.

Scorpion

Cel care are ascedent in Scorpion este foarte puternic si poate sa-si exteriorizeze sentimentele mult mai usor. Acestia sunt oameni care stiu foarte bine sa se bata pentru ceea ce cred si sa faca fata oricarei provocari.

Sagetator

Sagetatorul cu Ascendent in Sagetator are dorinta de a patrunde in lumea noilor concepte si lucruri. Acestia sunt foarte adaptabili si razand de a face fata diferitelor situatii si experiente.

Capricorn

Zodia care are ascendent in Capricorn, se simte dotat cu convingeri si masuri puternice pentru a lupta impotriva oricarei provocari. Aceasta zodie se va baza pe instabilitate si pe logica personala.

Varsator

Persoana care are ascedent in Varsator vede lumina la capatul tunelului si este dispus sa ia riscuri. Acestia au un spirit generos si sunt foarte deschisi fata de schimbare.

Pesti

Cand exista un ascendent in Pesti, aceste persoane sunt deosebit de flexibili si intuitivi. Acestia simt deseori nevoia de a schimba lumea si se lupta pentru cauza lor cu pasiune si entuziasm.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de Elena Prachi
Citeste mai multe articole din Horoscop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Cat de mult isi doresc femeile copii in functie de zodie

Interesul pentru astrologie si zodiac este in crestere, iar modul in care fiecare zodie in…