Acasa Horoscop chinezesc Ce trebuie sa stii despre calendarul chinezesc

Ce trebuie sa stii despre calendarul chinezesc

3 minute
0
0
horoscop 5 ani

Zodiacul Chinezesc este o interpretare a astrologiei care descrie personalitatea si destinul unei persoane, in functie de anul in care aceasta a fost nascuta. Exista 12 animal zodiacale, precum Tigru, Dragon sau Maimuta, fiecare avand atribute si simboluri asociate.

Fiecare an din calendarul chinezesc este legat de unul dintre aceste 12 animal zodiacale, se cunoaste sub denumirea „Anul animalului”. De exemplu, anul 2018 a fost anul Cainelui, 2019 fiind Anul Porcului.

Calendarul chinezesc este unul complicat, avand cuplarea anului curent cu anul lunar și sezonul anului. Acestea pot fi urmărite cu ajutorul unui tabel sau al unui calculator de zodiac chinezesc. Majoritatea tabelelor arata anul solar, lunar si zodiacal pentru fiecare an, inclusiv caracteristicile zodiacale si simbolurile specifice asociate cu fiecare an, luna sau sezon.

Tabelul Zodiacului Chinezesc arata relatiile intre anul anual si anul lunar si sezonul anului, semifinala anului si numarul anului, ying si yang, perechile „an-animal” și tendintele asociate cu personalitate si destinul unei persoane in functie de anul, luna si sezonul nasterii.

Caracteristicile Zodiacului Chinezesc sunt legate de semnul in care o persoana a fost nascuta și de tendintele specifice animalului asociat. Acestea sunt cunoscute sub diferite denumiri, cum ar fi: „Elementul Anului”, „Apa animalului”, „Elementul animalului”, „Compatibilitatea elementului animalului”.

Zodiacul Chinezesc are, de asemenea, note profetice asociate. Unele dintre acestea sunt: un „An al Fecioarei” este un an plin de provocari, un „An al Tigrului” este un an de bucurie si succes, iar un „An al Maimutei” este un an provocator.

Zodiacul Chinezesc are vaste implicatii deopotriva in domeniul spiritual si al astrologiei. Cu toate acestea, ca si in cazul altor forme de astrologie, este important sa retineti ca caracteristicile specifice animalului asociat anului vostru nu definesc o persoana pe deplin. Odată ce luati in considerare aceste profetii, incercati sa le interpretati pe masura ce evoluati si incercati sa tineti cont de atributele animalului in viata voastra.

 

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de Elena Prachi
Citeste mai multe articole din Horoscop chinezesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Cat de mult isi doresc femeile copii in functie de zodie

Interesul pentru astrologie si zodiac este in crestere, iar modul in care fiecare zodie in…