Acasa Horoscop Horoscop octombrie 2019

Horoscop octombrie 2019

8 minute
0
0
horoscop 5 ani

Last Updated on septembrie 24, 2019 by Simona Albu

Suntem inclinati spre introspectii spirituale si care ne apropie mai mult de valorile fundamentale ale vietii. Acest lucru ne va permite sa abordam toate problemele intr-o lumina noua, inovatoare, ceea ce va aduce imbunatatiri remarcabile pe multe planuri.

Horoscop octombrie 2019
Horoscop octombrie 2019

Horoscop octombrie 2019 – Berbec

Pana la sfarsitul lunii vei gasi un parteneriat sau o relatie, devenind romantic si visator. Dupa data de 15, mintea ta va dori sa sondeze intens subiectii si sa patrunda adevaruri spirituale profunde. Dupa 22, poti experimenta moartea si apoi renasterea unui aspect personal.

Horoscop octombrie 2019 – Taur

Cercetarile romantice si creative obtin un impuls, dar pana la sfarsitul lunii, accentul va tranzita catre cooperare cu colegii si superiorii. Dupa data de 13, ar fi un moment bun pentru a incepe proiecte noi care sa iti imbunatateasca situatia la locul de munca sau sanatatea.

Horoscop octombrie 2019 – Gemeni

Comunicarea cu angajatorii si angajatii va fi tot mai buna. Noi regimuri pentru sanatatea vor fi luate in consideratie, fiind un moment cat se poate de bun pentru a incepe o dieta. Dupa data de 24 interesele tale pot fi stimulate pentru a te conecta cu constiinta superioara si cu adevaruri spirituale. Ziua de 27 iti aduce constientizarea pentru necesitatea unei discipline mistice sau spirituale, sau clarificarea unei probleme emotionale.

Horoscop octombrie 2019 – Rac

Comunicarile precise, bine gandite, aduc tendinta de a exagera cu alimentele si bauturile. Disputele familiale incep sa fie solutionate. Luna noua din data de 13 va fi un moment bun pentru a incepe un proiect in care sa iti implici familia sau sa urmaresti consolidarea securitatii si a fundatiei acesteia. 

Horoscop octombrie 2019 – Leu

Dupa data de 15, gandurile tale se indreapta catre casa, familie si vei lua in consideratie puterea securitatii si a principiilor personale. Dupa data de 24 s-ar putea sa constientizezi ca trebuie sa analizezi mai bine parteneriatele sau relatiile. In data de 27 vei constientiza problemele referitoare la cariera sau cele legate de imaginea publica pe care o ai.

Horoscop octombrie 2019 – Fecioara

Dupa data de 15, vei urmari comunicarile intr-o maniera mai puternica si mai intensa. Dupa data de 24, este posibil sa iti dai seama de nevoia de a creste constientizarea si sensibilitatea fata de sinele tau. Ziua de 27 este un semn de alarma pentru nevoia de a lua o pauza de la viata trepidanta de zi cu zi si de a incetini ritmul.

Horoscop octombrie 2019 – Balanta

Vei putea profita de oportunitati suplimentare si noroc. Speram ca ai inceput deja cateva proiecte creative noi, pentru ca dispui de energie suplimentara pentru a le finaliza pana la jumatatea lunii noiembrie. Dupa data de 15 iti vei reexamina intens valorile – material, intelectual si spiritual. Dupa 22, trebuie abordate finantele si valorile personale – iti servesc nevoile sau tu le servesti pe ele?

Horoscop octombrie 2019 – Scorpion

Tu ai pe umar un inger pazitor in aceasta luna. Este o perioada ideala pentru a-ti urmari obiectivele si visele, a participa la activitatile de grup sau pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. Dupa data de 15 vei impartasi cu cei din jur tot ce ai avut in minte in ultima luna.

Horoscop octombrie 2019 – Sagetator

Dupa 15, meditatia ti-ar fi de mare folos si te-ar ajuta sa te conectezi cu sinele tau spiritual superior si valorile tale fundamentale. Dupa 22, vei incepe o perioada in care vei intra in contact cu subconstientul, devenind mult mai intuitiv. Anul tau astrologic se incheie, asa ca este momentul sa faci o retrospectie si sa te pregatesti pentru o noua crestere in anul care urmeaza.

Horoscop octombrie 2019 – Capricorn

Te urmaresc figurile autoritatilor. Pentru cei care depun un efort suplimentar, recompensele ar putea fi grozave pana la sfarsitul lunii. Luna noua din data de 13 este un moment oportun pentru a planta seminte pentru un nou proiect si pentru a-ti imbunatati cariera sau imaginea publica. Dupa data de 15 iti vei exprima ideile si opiniile intr-o maniera directa si patrunzatoare, atat in activitatile de grup cat si in relatia cu prietenii.

Horoscop octombrie 2019 – Varsator

Pana la sfarsitul lunii vei tanji dupa locuri cu privelisti frumoase, sau vei intalni un strain care iti va aprinde inima. Dupa data de 15, te vei gandi si vei comunica intens problemele legate de cariera sau de imaginea ta publica. S-ar putea sa simti mai multa compasiune fata de ceilalti dupa data de 24.

Horoscop octombrie 2019 – Pesti

Parteneriatele si relatiile merg acum fara probleme, iar tu le vei analiza foarte indeaproape. Problemele pot fi rezolvate pe cale amiabila. Dupa 15 vei gasi modalitati de a-ti transfoma radical viziunea asupra vietii si vei regasi o parte din valorile spirituale uitate. In data de 27 apare vei clarifica multe din aspectele vietii tale cotidiene.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de Simona Albu
Citeste mai multe articole din Horoscop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Descoperă magicianul din tine: Ce fel de iluzionist ești în funcție de zodie

Lumea magiei este plină de diversitate și de personalități unice, iar zodiile pot oferi o …