Horoscop noiembrie 2019

Luna noiembrie este o luna plina de incercari si schimbari majore pe multiple planuri si pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop noiembrie 2019
Horoscop noiembrie 2019

Horoscop noiembrie 2019 – Berbec

Ciclul lui Marte, planeta ta conducatoare, in Scorpion aduce un plus de intensitate si magie in viata ta. Fii pregatit pentru nevoia intensa de a colabora si fuziona cu cei din jur. Este momentul pentru a planta seminte si, desi in general tu esti pregatit pentru a merge singur prin viata pentru ca ceilalti nu pot tine pasul cu tine, descoperi ca poate fi interesant si satisfacator sa te aliniezi cu altii.

Horoscop noiembrie 2019 – Taur

Desi in mod normal nu iti plac confruntarile, tu fiind un taur iubitor de pace, lasi impresia ca esti gata sa incepi un razboi. Adevarul este ca sub acesat dorinta de pace, uneori cu orice pret, sufletul tau tanjeste dupa o intimitate mai mare si singura cale de a o obtine acum este sa dansezi in foc.

Horoscop noiembrie 2019 – Gemeni

Daca energia intensa pe care o simti in aceasta perioada ajunge sa iti influenteze sanatatea si sentimentul general de bunastare, fii mai atent la ceea ce mananci, la felul in care te manifesti, la nivelul de exercitii fizice pe care le faci in mod regulat si adu cateva schimbari in aceste zone. Scorpionul este semnul transformarii, al magiei, al vindecarii si regenerarii. Asadar, planteaza semintele reinnoirii in aceasta luna, pentru ca universul iti va raspunde pozitiv.

Horoscop noiembrie 2019 – Rac

Cu Saturn retrograd in data de 8, vei avea ocazia de a recrea acele structuri interne care sustin cu adevarat persoana care esti acum, perfect constienta de capacitatea de a te dedica vietii personale. Aminteste-ti ca un loc de joaca este o structura adecvata si sigura pentru a proteja un copil si, acelasi loc de joaca, este un spatiu limitant si restrictionant pentru un adult. Mesajul pe care il primesti acum de la Saturn este ca dispui de tot ce este necesar pentru a-ti fi si mama si tata.

Horoscop noiembrie 2019 – Leu

Este momentul pentru a te distra in intimitatea casei tale si a sarbatorii miracolul vietii tale interioare. Ar fi bine sa demarezi un proiect in casa ta, astfel incat sa dispui de priza fizica pentru energia intensa si puternica a lui Marte, planeta dorintei si actiunii care acum este in Scorpion.

Horoscop noiembrie 2019 – Fecioara

Rolul lui Mercur in Sagetatorul inflacarat este sa lumineze asupra ta. Renunta sa mai fii atat de critica cu privire la tot ce te inconjoara, pentru ca risti sa pierzi frumusetea vietii. Cu toate planetele pe care la ai acum in casa a 3-a, casa comunicarii, vei gasi cuvintele potrivite pentru a vedea imaginea de anasamblu si a comunica cu multa intensitate.

Horoscop noiembrie 2019 – Balanta

Tu culegi ceea ce ai semanat in ultimii 12 ani si te bucuri de suportul si bunavointa tuturor. Tot ceea ce atingi acum se transforma in aur, deoarece crezi acest lucru si esti bine aspectat pe toate planurile. Dintre toate semnele din zodiac, tu esti cel care se bucura acum de relatii de valoare si ai ocazia sa te reafirmi si sa iti schimbi radical cursul vietii.

Horoscop noiembrie 2019 – Scorpion

Asteapta-te ca lucrurile sa se incalzeasca cu adevarat abia dupa data de 11, deoarece atunci vei deveni unul cu pasiunea ta. Si cand esti centrat pe dorinta inimii tale, nimeni nu este mai concentrat, hotarat si neobosit decat tine. Pasiunea este numele tau mijlociu, iar Marte care ajunge in zodia ta doar o data la doi ani, dubleaza placerea si distractia ta.

Horoscop noiembrie 2019 – Sagetator

Oriunde ai nevoie de claritate si o directie in viata ta, solicita raspunsul in vis, in special in jurul Lunii Noi din Scorpion din data de 12, deoarece in timp ce corpul doarme, sufletul nu o face. Jupiter, planeta ingerului tau pazitor, care se afla acum in Balanta, semnul muncii in echipa si al cooperarii, face ca oamenii sa apara de nicaieri pentru a te ajuta.

Horoscop noiembrie 2019 – Capricorn

In cariera ta, care este lucru cel mai improtant pentru tine, este posibil sa fii pregatit pentru o crestere, o promovare, un nou loc de munca sau poate chiar toate cele 3, deoarece energia expansiva a lui Jupiter traverseaza casa a 10 – a. Esti gata sa faci pasul si sa iti asumi responsabilitati mai mari si, daca nu poti face acest lucru la job-ul tau actual, este posibil sa decizi sa cauti altul noi, mai bun.

Horoscop noiembrie 2019 – Varsator

Tu esti umanitarul zodiacului si este timpul sa iti exprimi unicitatea, originalitatea si inventivitatea in meseria ta. A venit vremea sa depasesti toate restrictiile si sa elimini ceea ce nu functioneaza. Exista numeroase oportunitati pentru aliante puternice cu oameni care iti vor fi de un real folos in tot ceea ce iti propui.

Horoscop noiembrie 2019 – Pesti

Vei fi surpins cat de usor iti este in aceasta perioada sa explodezi si sa iti iesi din minti, cu atat mai mult cu cat ceva pare sa te impiedice sa te exprimi. Tu, persoana cea mai blanda, plina de compasiune si jertfire de sine, nu te recunosti acum. Orice vei da sau vei pierde acum va fi inlocuit, insa, de un cadou cosmic rar, si anume independenta ta – o comoara pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *