Acasa Horoscop lunar Horoscop martie 2020

Horoscop martie 2020

8 minute
0
0
horoscop 5 ani

Iti prezentam horoscopul pentru luna martie 2020. Vei putea afla care sunt momentele bune sau cele mai putin bune din aceasta luna si cum iti afecteaza viata tranzitul planetelor, pe toate planurile – familial, personal, cariera, sanatate sau finante.

Horoscop martie 2020
Horoscop martie 2020

Horoscop martie 2020 – Berbec

Sanatatea poate fi mentinuta numai cu suficienta odihna si relaxare. Armonia in viata personala si in casatorie poate fi obtinuta doar petrecand mai mult timp impreuna cu partenerul de viata. Perspectivele pentru cresterea academica si calatorii sunt promitatoare. Situatia financiara poate fi un pic deranjanta.

Horoscop martie 2020 – Taur

Fericirea conjugala este foarte bine aspectata si exista acolo multa dragoste si senzualitate. Desi veniturile tale sunt generoase, asteapta-te la probleme financiare din partea membrilor familiei. Te bucuri de o sanatate infloritoare. Se intrevad probleme profesionale si mici conflicte in relatiile de familie.

Horoscop martie 2020 – Gemeni

Situatia financiara este extrem de bine aspectata si veniturile tale vor evolua fabulos. Cresterea in planul profesional necesita multa munca si implicare din partea ta. In ultima parte a lunii, sanatatea ti se va imbunatatii si ea. In viata de cuplu si in relatia cu partenerul vor aparea mai multe conflicte.

Citeste si horoscopul anului 2020 >>

Horoscop martie 2020 – Rac

Persoanele singure vor avea parte de o multime de oportunitati pentru relatii de dragoste. Aspectele oferite de Marte sunt cat se poate de incurajatoare pentru dezvoltarea in planul carierei. Veniturile sunt in general bine aspectate si au legatura cu informatiile financiare pe care le primesti. In familie este posibil sa apara mici probleme.

Horoscop martie 2020 – Leu

Luna promite sa fie plina de evenimente marcante si interesante pentru tine. Venus va ajuta persoanele singure sa se bucure de cunostine noi, extrem de placute si promitatoare. Acorda-ti momente de relaxare pentru a-ti imbunatati sanatatea. Vei cunoaste o crestere a finantelor, dar numai prin intermediul celor din jur. Daca esti student, examenele si procesul de invatare sunt foarte bine aspectate.

Citeste si horoscopul anului 2020 >>

Horoscop martie 2020 – Fecioara

Cei care sunt singuri devin aproape agresivi in planurile romantice pe care le au. Te bucuri de o sanatate infloritoare si de multa armonie si veselie in mediul familial. In cariera vei cunoaste o crestere sustinuta de membrii familiei. Finantele tale vor fi perturbate de planetele retrograde din aceasta luna.

Horoscop martie 2020 – Balanta

Este o luna excelenta pentru realizari si impliniri. Armonia conjugala este bine sustinuta de relatiile excelente pe care le ai acum cu partenerul de viata. Sanatatea este si ea foarte bine aspectata. Daca ai proiecte de parteneriat, sa stii ca initierea lor este favorizata de miscarea Lunii. Dezvoltarea personala si educatia sunt foarte bine vazute.

Citeste si horoscopul anului 2020 >>

Horoscop martie 2020 – Scorpion

Persoanele singure vor avea parte de dragostea la prima vedere. Marte ofera un nivel crescut de energie, sportivii fiind foarte favorizati acum. Aspectele planetare sunt cat se poate de incurajatoare pentru a-ti creste veniturile si a demara actiuni noi. Dezvoltarea si cresterea in planul carierei sunt bine aspectate si te vei bucura de ajutor din cercul social.

Horoscop martie 2020 – Sagetator

Pentru tine luna martie va fi plina de absurditati si intamplari ciudate. Viata conjugala este bulversata de mai multe probleme familiale. In planul carierei vor aparea numeroase conflicte cu colegii si superiorii. Din fericire, investitiile si speculatiile pe care le faci acum sunt bine aspectate si te vor ajuta sa depasesti momentele neplacute din celelalte planuri.

Citeste si horoscopul anului 2020 >>

Horoscop martie 2020 – Capricorn

Marte si Venus vor aduce un plus de compatibilitate conjugala si mai multa armonie in cadrul cuplurilor. Dupa data de 20 a lunii, sanatatea ta va fi mai buna. Fluxul de bani va fi suficient pentru a face fata cheltuielilor, dar se recomanda sa fii precaut cu finantele tale. Predictiile pentru dezvoltarea personala si educatie sunt incurajatoare, dar in planul carierei te vei confrunta cu unele dezamagiri.

Horoscop martie 2020 – Varsator

Viata conjugala, desi placuta in general, este predispusa catre discutii si tensiuni. Sanatatea ta se a imbunatati pe masura ce luna trece. Cresterea in planul carierei este supusa unor schimbari majore. Datorita partenerului, finantele sunt bine aspectate si nu vei avea probleme in acest sens. Atmosfera familiala este viciata de dezacordurile dintre membrii.

Horoscop martie 2020 – Pesti

Viata alaturi de partenerul tau va fi, pur si simplu, incantatoare. Persoanele singure vor intalni partenerul dorit si se vor bucura de o buna comunicare cu acesta. Determinarea puternica iti va ghida ambitiile si realizarile in planul profesional. Finantele sunt foarte bune, iar afacerile familiale se desfasoara in conditii excelente.

Citeste si horoscopul anului 2020 >>

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de Simona Albu
  • Horoscop august 2021

    Este o luna interesanta in care toate semnele zodiacale vor trece prin perioade de urcare …
  • Horoscop iulie 2021

    Luna iulie este plina de provocari si va pune la incercare toate semnele zodiacale. Vor fi…
  • Horoscop iunie 2021

    Luna iunie este o favorabila pentru toate semnele zodiacale. Va aduce energie si determina…
Citeste mai multe articole din Horoscop lunar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop pentru copii

Vrei sa stii care sunt predictiile astrale pentru copilul tau in functie de zodia nasterii…