Acasa Horoscop dragoste Horoscop dragoste – cum iubesc zodiile

Horoscop dragoste – cum iubesc zodiile

6 minute
0
0
horoscop 5 ani

Zodiile au unele particularitati si trasaturi specifice care reflecta modul in care se comporta in dragoste. Daca vrei sa afli cum iubesc zodiile, citeste mai departe.

Berbec

Berbecii sunt foarte energici si entuziasti atunci cand vine vorba de dragoste. Sunt foarte curajosi, dar si foarte directi. Ei sunt interesati sa faca lucrurile asa cum vor ei si vor sa domine relatia. Ei sunt foarte protectori si loiali partenerului lor si se angajeaza cu toata inima.

Taur

Taurii sunt foarte pasionali si au nevoie sa se simta iubiti si protejati. Ei sunt foarte dedicati si vor sa construiasca o relatie bazata pe siguranta si stabilitate. Ei vor sa aiba pe cineva care sa le ofere afectiune si stabilitate si sa se simta in siguranta si protejati.

Gemeni

Gemenii iubesc sa se distreze si sa aiba parte de aventuri. Ei sunt foarte curiosi si interesati de cultura si stiu sa se bucure de frumusetile vietii. Ei isi vor folosi intelectul si vor cauta sa stabileasca conexiuni intelectuale cu partenerul lor.

Rac

Racii sunt foarte sensibili si emotivi si au nevoie de afectiune si conexiune emotionala. Ei sunt foarte dedicati partenerului lor si se angajeaza cu toata inima in relatia lor. Ei isi doresc sa fie iubiti si sa se simta in siguranta.

Leu

Leii sunt foarte dramatice si pasionali. Ei isi doresc sa fie admirati si vor sa domine relatia. Ei au nevoie de afectiune si loialitate si vor sa fie iubiti si adorati de partenerul lor.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte practice si le place sa fie rationale in tot ceea ce fac. Ei se bazeaza pe logica si vor sa faca lucrurile asa cum vad ei ca fiind mai bune. Ei sunt foarte protectori si vor sa aiba un partener care sa le fie loial si fidel.

Balanta

Balantele sunt foarte diplomatice si diplomatia este cheia pentru o relatie cu o balanta. Ei sunt foarte atenti la nevoile partenerului si isi doresc sa aiba o relatie echilibrata. Ei vor sa se simta in siguranta si protejati si isi doresc sa fie iubiti si respectati.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali si au nevoie de afectiune si pasiune din partea partenerului lor. Ei sunt foarte dedicati si loiali si vor sa construiasca o relatie bazata pe adevar si onestitate. Ei isi vor folosi puterea lor emotionala pentru a construi o conexiune puternica cu partenerul lor.

Sagetator

Sagetatorii sunt foarte optimisti si interesati sa exploreze lumea. Ei sunt foarte deschisi si curiosi si vor sa aiba parte de aventuri. Ei sunt foarte energici si le place sa experimenteze lucruri noi. Ei vor sa faca lucruri impreuna cu partenerul lor si sa se distreze.

Capricorn

Capricornii sunt foarte practici si vor sa faca lucrurile asa cum cred ei ca sunt mai bune. Ei isi doresc o relatie bazata pe respect si stabilitate si vor sa aiba pe cineva care sa le ofere iubire si afectiune si sa se simta in siguranta si protejati.

Varsator

Varsatorii sunt foarte independenti si au nevoie de libertate si de spatiu. Ei sunt foarte creativi si intelectuali si vor sa aiba parte de o relatie bazata pe intelect si adevar. Ei vor sa aiba partenerul lor sa fie loial si sa creeze conexiuni profunde.

Pesti

Pestii sunt foarte sensibili si emotivi si au nevoie de afectiune si protectie. Ei sunt foarte dedicati si vor sa construiasca o relatie bazata pe iubire si intelegere. Ei vor sa se simta in siguranta si protejati si vor sa aiba parte de un partener care sa le fie loial si fidel.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de Elena Prachi
Citeste mai multe articole din Horoscop dragoste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Caracteristici generale cele 12 zodii ale anului

Fiecare semn zodiacal are trasaturi unice si caracteristici ce-i definesc personalitatea. …