Acasa Horoscop Ce ascendent are fiecare zodie

Ce ascendent are fiecare zodie

9 minute
0
0
horoscop 5 ani

Fiecare zodie are un ascendent care poate influenta trasaturile si personalitatea unei persoane. Ascendentul face parte din tema natala a unei persoane si se calculeaza in functie de pozitia soarelui si a lunii la momentul nasterii. 

Berbec

Ascendentul pentru Berbec este de obicei Fecioara sau Leul. Acesti doi sunt foarte diferiti in ceea ce priveste trasaturile si caracteristicile personalitatii. Persoana cu ascendentul Fecioara se concentreaza mai mult pe detaliile mici si pe latura practica a lucrurilor. Persoana cu ascendentul Leului are tendinta de a fi mai hotarata si de a se concentra mai mult pe rezultatele finale si pe obiectivele sale.

Taur

Ascendentul pentru Taur este de obicei Racul sau Balanta. Aceste doua semne ofera o persoana cu Taurul trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Racului se concentreaza mai mult pe latura emotionala a lucrurilor si se bazeaza pe sentimente si relatii in luarea deciziilor. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Balantei se concentreaza pe latura sociala, avand tendinta de a cauta un echilibru si de a lua decizii bazate pe ceea ce crede ca este corect pentru ceilalti.

Gemeni

Ascendentul pentru Gemeni este de obicei Leul sau Sagetatorul. Aceste doua semne ofera persoanei cu Gemenii trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Leului se concentreaza mai mult pe latura creativa a lucrurilor si este foarte deschisa si curajoasa. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Sagetatorului se concentreaza mai mult pe latura intelectuala a lucrurilor si este foarte adaptabila si curajoasa.

Rac

Ascendentul pentru Rac este de obicei Taurul sau Scorpionul. Aceste doua semne ofera persoanei cu Racul trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Taurului se concentreaza mai mult pe latura materiala a lucrurilor si este foarte rezervat si practic. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Scorpionului se concentreaza mai mult pe latura emotionala a lucrurilor si este foarte pasionala si intuitiva.

Leu

Ascendentul pentru Leu este de obicei Gemeni sau Balanta. Aceste doua semne ofera persoanei cu Leul trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Gemenii se concentreaza mai mult pe latura intelectuala a lucrurilor si este foarte curios si comunicativ. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Balantei se concentreaza mai mult pe latura sociala a lucrurilor si este foarte diplomat si echilibrat.

Fecioara

Ascendentul pentru Fecioara este de obicei Berbecul sau Racul. Aceste doua semne ofera persoanei cu Fecioara trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Berbecului se concentreaza mai mult pe latura practica a lucrurilor si este foarte hotarat si creativ. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Racului se concentreaza mai mult pe latura emotionala a lucrurilor si este foarte rezervat si sensibil.

Balanta

Ascendentul pentru Balanta este de obicei Taur sau Leu. Aceste doua semne ofera persoanei cu Balanta trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Taurului se concentreaza mai mult pe latura materiala a lucrurilor si este foarte practic si rezervat. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Leului se concentreaza mai mult pe latura creativa a lucrurilor si este foarte curajos si comunicativ.

Scorpion

Ascendentul pentru Scorpion este de obicei Rac sau Sagetator. Aceste doua semne ofera persoanei cu Scorpionul trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Racului se concentreaza mai mult pe latura emotionala a lucrurilor si este foarte rezervat si pasional. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Sagetatorului se concentreaza mai mult pe latura intelectuala a lucrurilor si este foarte adaptabil si curajos.

Sagetator

Ascendentul pentru Sagetator este de obicei Gemeni sau Leu. Aceste doua semne ofera persoanei cu Sagetatorul trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Gemenilor se concentreaza mai mult pe latura intelectuala a lucrurilor si este foarte curios si comunicativ. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Leului se concentreaza mai mult pe latura creativa a lucrurilor si este foarte hotarat si independent.

Capricorn

Ascendentul pentru Capricorn este de obicei Fecioara sau Scorpionul. Aceste doua semne ofera persoanei cu Capricornul trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Fecioara se concentreaza mai mult pe latura practica a lucrurilor si este foarte rezervat si meticulos. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Scorpionului se concentreaza mai mult pe latura emotionala a lucrurilor si este foarte pasional si intuitiv.

Varsator

Ascendentul pentru Varsator este de obicei Balanta sau Sagetator. Aceste doua semne ofera persoanei cu Varsatorul trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Balantei se concentreaza mai mult pe latura sociala a lucrurilor si este foarte diplomat si echilibrat. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Sagetatorului se concentreaza mai mult pe latura intelectuala a lucrurilor si este foarte adaptabil si curajos.

Pesti

Ascendentul pentru Pesti este de obicei Rac sau Varsator. Aceste doua semne ofera persoanei cu Pestii trasaturi diferite. Persoana cu ascendentul Racului se concentreaza mai mult pe latura emotionala a lucrurilor si este foarte rezervat si sensibil. Pe de alta parte, persoana cu ascendentul Varsatorului se concentreaza mai mult pe latura intelectuala a lucrurilor si este foarte adaptabil si creativ.

Ascendentul poate influenta profund trasaturile si personalitatea unei persoane. Este important sa se tina cont de ascendentul unei persoane atunci cand se iau decizii importante sau se incearca sa se inteleaga mai bine personalitatea acesteia. Aceste informatii pot ajuta la intelegerea mai buna a trasaturilor unui semn zodiacal si la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de Elena Prachi
Citeste mai multe articole din Horoscop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Cat de mult isi doresc femeile copii in functie de zodie

Interesul pentru astrologie si zodiac este in crestere, iar modul in care fiecare zodie in…