Acasa Horoscop Horoscop august 2018

Horoscop august 2018

8 minute
0
0
horoscop 5 ani

In acesta luna, horoscop august 2018 prezice pentru toti o relansare profesionala si sociala! Insa, pentru a reusi, unii dintre noi vor fi nevoiti sa gaseasca un echilibru cat mai bun intre personalitatea lor si colaborarea cu cei din jur.

Horoscop august 2018 – Berbec

Pe masura ce luna trece, te vei concentra tot mai mult pe dorintele personale si pe cariera. Aptitudinile sociale devin tot mai importante pentru a rezolva problemele. Dinamismul si capacitatea de a conduce nu sunt foarte importante, cooperarea si colaborarea fiind cele care dau acum rezultate.

 

Horoscop august 2018 – Taur

In aceasta luna vor fi in prim plan problemele legate de casa si familie. Cariera si ambitiile personale sunt si ele importante, dar se vor manifesta doar in viitorul apropiat. Pentru a reusi, acum va trebui sa ii ajuti mai mult pe ceilalti si sa fii adaptabil la conditii. In prezent, independenta si dinamismul nu sunt la fel de importante cum sunt cooperarea si colaborarea cu cei din jur.

 

Horoscop august 2018 – Gemeni

Te vei concentra pe obiectivele legate de cariera si cele de dezvoltare personale, familia si emotionalul trecand pe planul secund. Abilitatile sociale si flexibilitatea sunt acum utile pentru a avea succes. Datorita personalitatii tale vei fi fericit sa te adaptezi la oameni si situatii. Totusi, puterea de concentrare va fi diminuata si va trebui sa depui eforturi mai mari pentru a face fata.

 

Horoscop august 2018 – Rac

Familia si planul psihologic necesita mai multa atentie in aceasta luna, avand prioritate fata de obiectivele legate de cariera si viata publica. Progresul tau depinde de situatii si de cei din jur, iar atitudinea independenta nu te va ajuta, fiind necesar sa lasi lucrurile sa curga in propriul lor ritm.

 

Horoscop august 2018 – Leu

Bunastarea familiei si stabilitatea emotionala vor fi acum in centrul atentiei. Dezvoltarea in planul carierei trebuie sa se bazeze pe fericirea familiei si pe satisfactiile de ordin psihologic. Desi interesele altora vor fi dominante, ambitiile personale se pastreaza intacte, tu fiind foarte puternic. Este important sa gasesti un echilibru intre bunastarea ta si fericirea celorlalti.

 

Horoscop august 2018 – Fecioara

Familia si planul emotional sunt cele care conteaza in aceasta luna. In timp ce lucrezi la dezvoltarea profesionala, va trebui sa te bazezi pe factorii emotionali si sa iti asculti intuitia. Te poti concentra asupra doritelor personale si le vei putea implini prin efort personal si initiativa. Obstacolele se reduc considerabil si vei face progrese mari pe plan academic, dar si acasa.

 

Horoscop august 2018 – Balanta

Vei fi extrem de agresiv in aceasta luna, ceea ce este impotriva naturii tale, dar de mare ajutor acum. Energia creste si poti obtine tot ceea ce iti propui. Vei fi suficient de curajos si indraznet pentru a face fata cu succes oricarei provocari! Esti capabil sa iti dirijezi viata asa cum doresti si nu te temi de oameni sau de situatiile care apar.

 

Horoscop august 2018 – Scorpion

Cresterea profesionala va fi absolut superba in aceasta luna! Desi este important tot ce este legat de familie si de planul emotional, acestea fiind predominante, cariera are prioritate fata de bunastarea familiei, ea fiind incurajata si sustinuta din toate partile! Esti mai determinat, mai egoist si poti comanda si controla oamenii si situatiile.

 

Horoscop august 2018 – Sagetator

Si tu vei fi extrem de agresiv in aceasta luna si poti realiza lucrurile prin propriile eforturi. Debordezi de incredere, esti stapanul oameilor si al situatiilor si nu depinzi de nimeni pentru a-ti atinge obiectivele. Nu este necesar de adaptabilitate sau cooperare cu cei din jur si poti fii fericit doar prin eforturi personale.

 

Horoscop august 2018 – Capricorn

Ambitiile profesionale si cele personale sunt vitale in aceasta luna. Esti foarte independent si iti poti controla si directiona viata conform dorintelor! Nu depinzi de carisma, cei din jur fiind obligati sa respecte ordinele tale. Nu esti la mila nimanui si ai control deplin asupra actiunilor tale.

 

Horoscop august 2018 – Varsator

In aceasta luna te vei concentra pe dezvoltare perspectivelor profesionale, iar familia si trairile interioare trec in plan secund. Datorita manifestarii independentei si a personalitatii tale unice, iti vei atinge toate sintele propuse. Esti sustinut de contactele sociale si de aprecierea celor din jur.

 

Horoscop august 2018 – Pesti

In plan profesional si social iti poti formula foarte clar cerintele si asteptarile. Insa nu esti suficient de independent pentru a face fata situatiilor fara spirjinul celor din jur. Pentru a realiza ceea ce iti propui, va fi necesar sa gasesti echilibru perfect intre eforturile personale si capacitatea de relationare.

Vezi mai multe articole
 • Horoscop septembrie 2019

  Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…
 • Horoscop august 2019

  Este o perioada marcanta si plina de schimbari pentru toate zodiile. Depinde numai de noi …
 • Horoscop decembrie 2018

  Horoscop decembrie 2018

  In ceea ce priveste luna care urmeaza, horosocop decembrie 2018 anunta  pentru unele semne…
Citeste mai multe articole de Brindusa Dan
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop septembrie 2019

Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…