Acasa Horoscop Horoscop aprilie 2018

Horoscop aprilie 2018

14 minute
0
0
horoscop 5 ani

Luna aprilie este o luna a inceputurilor si a deschiderilor de drumuri. Horoscop aprilie prezice unele blocaje pentru anumite zodii, iar pentru altele eliberari mult asteptate.

Horoscop aprilie 2018

Horoscop aprilie 2018
Horoscop aprilie 2018

Horoscop aprilie 2018 – Berbec

Este o perioada excelenta pentru dezvoltarea ta spirituala, procesul bazandu-se pe intuitie si pe conectarea cu ingerii si ghizii spirituali. Organismul va fi probabil mai sensibil la alimentatie si la mediul inconjurator, asa ca este recomandat sa eviti alcoolul, substantele daunatoare organismului si chiar suplimentele alimentare.

In data de 18 aprilie, eclipsa Solara din Berbec iti va impune mai multa interiorizare si pregatirea pentru un ciclu de 18 ani. Este un moment extrem de favorabil pentru a demara ceva nou, universul acordandu-ti tot sprijinul necesar pana in octombrie si oferindu-ti toate resursele pentru a avea succes deplin. Se anunta o schimbare benefica pe plan financiar.

 

Horoscop aprilie 2018 – Taur

Data de 8 aprilie, care marcheaza eclipsa Solara din Berbec, va pune accent pe sanatate si munca. Acum ai nevoie de mai multa dragoste si intelegere din partea partenerului. Ai redus cheltuielile si este posibil sa ai nevoie de mai multa odihna si mai mult soare. Pentru a fi fericit acum, te poti concentra pe un proiect profesional sau personal.

Este o perioada norocoasa pentru a gasi un nou loc de munca si noi surse de venituri suplimentare. Foloseste perioada din aprilie pana in octombrie pentru a face lucruri noi, dar si pentru a pastra legatura cu prietenii vechi care se dovedesc o binecuvantare acum. Daca esti singur si dragostea iti bate la usa, deschide-i!

 

Horoscop aprilie 2018 – Gemeni

In data de 8 aprilie te sfatuim sa te conectezi cu dorintele si visele tale, dar si cu noi oameni, acordandu-ti astfel energiile interioare cu cele sociale. Incepand de acum si pana in 15 iulie, Saturn vrea sa te gandesti serios la ceea ce este cu adevarat important pentru tine, spre ce te indrepti si cu cine, sa iti definesti clar valorile si sa iti dezvolti talentele native.

In 24 aprilie va aparea o schimbare neasteptata, dar pozitiva, in domeniul financiar.

 

Horoscop aprilie 2018 – Rac

Eclipsa Solara din data de 8 aprilie indica faptul ca vei avea de-a face cu oameni influenti, agentii sau alte forme guvernamentale. Afacerea sau cariera iti vor acapara tot timpul si atentia. Este un moment de recunoastere crescuta din partea celor din jur.

Munca asidua, depasirea obstacolelor, realizarea unui plan si a unui program, toate sunt absolut necesare acum pentru succesul tau. Eclipsa iti mai aduce si sprijinul de care ai nevoie de la cei din jur. Daca esti singur, este posibil sa incepi o relatie noua.

 

Horoscop aprilie 2018 – Leu

Tu ai fost pana acum intr-o faza de ardere a karmei din trecut, intr-o etapa de finalizari si inceputuri. Acum este momentul pentru a face planuri pe termen lung. Eclipsa Solara din 8 aprilie este posibil sa iti aduca o perioada mai dificila. Tot ce tine de latura spirituala, de mintea si intelepciunea superioara, dar si calatoriile – iti vor fi de mare folos acum!

Posibilitatea de a te conecta cu un profesor de o inalta valoare spirituala este si ea prezenta. Eclipsa Lunara din 24 aprilie iti aduce dorinta de actiune sau de schimbare a ritmului. E posibil ca o prietenie mai veche sa devina acum ceva mai mult.

 

Horoscop aprilie 2018 – Fecioara

Mercur retrogad in Berbec indica faptul ca esti interesat de o noua afacere sau de un nou loc de munca. Cat timp nu te angajezi financiar sau energetic, succesul este posibil. Eclipsa Solara din 8 aprilie marcheaza un moment in care sunt favorizate ipotecile, contractele de leasing sau imprumuturile, precum si toate angajamentele financiare comune.

Binecuvantarile vin de la un partener sau de la cineva foarte apropiat. Este posibil sa te bucuri de un proiect de remodelare sau redecorare. Eclipsa Lunara din 24 aprilie face posibile mai multe schimbari pentru un frate sau o sora, o posibila poveste de dragoste, dar si o imbunatatire a situatiei financiare in urmatoarele sase luni.

 

Horoscop aprilie 2018 – Balanta

Eclipsa Solara din 8 aprilie va pune accentul pe relatiile de afaceri si pe dezvoltarea unei baze de clienti noi, dar si pe relatiile personale. Cel mai important pentru tine sunt acum viata personala si problemele parteneriale. Daca esti singur, e posibil sa incepi o relatie noua, de lunga durata, extrem de importanta. Daca ai deja un partener, accentul se va pune pe aceasta relatie.

Te bucuri de un plus de creativitate si apare oportunitatea de a transforma aceasta intr-o sursa de venit. Datorita eclipsei Lunare din 24 aprilie, urmeaza o perioada excelenta de sase luni pentru planul financiar.

 

Horoscop aprilie 2018 – Scorpion

Eclipsa Solara din 8 aprilie, care pica pentru tine in prima casa, pune accentul pe necesitatea de a acorda mai multa atentie sanatii in urmatoarele sase luni. Este posibil ca toate influentele astrale de acum sa fie un semn ca ai nevoie de o schimbare in obiceiurile de viata, iar acest lucru ar putea fi legat de dieta, de munca, de obiceiuri sau de programul zilnic.

Esti mult mai agitat si mai sensibil acum. S-ar putea sa fii preocupat de un parinte, de un sef, de afacerea ta sau de situatia de la locul de munca. Lunile aprilie, mai si iunie favorizeaza romantismul, creativitatea si castigurile financiare.

 

Horoscop aprilie 2018 – Sagetator

Pentru tine, eclipsa Solara din 8 aprilie deschide drumul iubirii si al romantismului pentru tot anul urmator! Nu te lasa impiedicat de temeri, nesiguranta sau dezamagirile din trecut si nu bloca dragostea pe care o cauti si care acum vine la tine. Se deschid caile de manifestare a creativitatii, in special in zonele de scriere, predare si publicistica.

Esti intr-un ciclu de crestere a abilitatilor tale de clarvazator si meditatia este una dintre cele mai recomandate metode. Eclipsa Lunara din 24 aprilie vine cu schimbari benefice la locul de munca. Banii au fost pana acum o problema si vor mai fi pana in iulie. Orice lucru nou, inceput la sfarsitul lunii februarie si finalizat pana la sfarsitul lunii mai, va avea succes deplin! Se pare ca esti omul potrivit la locul si momentul potrivit!

 

Horoscop aprilie 2018 – Capricorn

Eclipsa Solara din data de 8 aprilie pune accentul pe problemele legate de origini, proprietati si familie si nu este un moment usor pentru tine. In iulie, insa, cand Saturn pleaca din zodia ta, lucrurile se vor imbunatati. Te bucuri de sprijin astral deplin in planul financiar si profesional, si de o perioada plina de romantism.

Poti reintalni pe cineva din trecut, din aceasta viata sau din vietile trecute, si vei avea un puternic sentiment de déjà vu. Esti sustinut de astre si ai capacitatea de a-ti atinge toate obiectivele propuse pe plan personal sau, daca este legat de pasiunea ta, si pe plan profesional.

 

Horoscop aprilie 2018 – Varsator

Eclipsa Solara din 8 aprilie indica pentru tine un moment foarte aglomerat – esti in plina agitatie, prins intre apeluri telefonice si vrafuri de hartii. Se va pune mai mult accent pe relatia ta cu un frate sau o sora care poate avea nevoie de un sfat. Este un moment favorabil pentru a incepe un curs nou, pentru a scrie sau pentru a preda.

Este posibil sa achizitionezi o masina sau un computer nou. Sentimentele tale sunt usor ranite in aceasta perioada, dar vei incerca sa nu arati acest lucru. S-ar putea sa te ingrijorezi in legatura cu problemele de sanatate sau de proprietate, dar te vei simti mai bine incepand cu luna iulie, cand totul se calmeaza.

 

Horoscop aprilie 2018 – Pesti

Eclipsa din 8 aprilie iti va imbunatati, in sfarsit, finantele, deschizandu-ti noi usi! Te vei simti foarte norocos, deoarece acest ciclu va incepe la sfarsitul lunii februarie si va dura pana in mai. Data de 24 aprilie, cand este eclipsa Lunara din Scorpion, marcheaza un moment excelent pentru scris, publicare sau calatorie.

Lucurile benefice vin prin munca pe care o depui, de la oamenii pentru care lucrezi sau din propria afacere. Pana in iulie iti va fi dificil sa primesti dragostea si afectiunea pe care le doresti, datorita nesigurantei, a temerilor si a dezamagirilor din trecut – din viata ta sau a partenerului.

Vezi mai multe articole
 • Horoscop septembrie 2019

  Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…
 • Horoscop august 2019

  Este o perioada marcanta si plina de schimbari pentru toate zodiile. Depinde numai de noi …
 • Horoscop decembrie 2018

  Horoscop decembrie 2018

  In ceea ce priveste luna care urmeaza, horosocop decembrie 2018 anunta  pentru unele semne…
Citeste mai multe articole de Brindusa Dan
Citeste mai multe articole din Horoscop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Horoscop septembrie 2019

Este o perioada plina de controverse in care, fie ne vom schimba viata si vom gasi solutii…