Acasa Horoscop Horoscop Leu 2018 – 2019

Horoscop Leu 2018 – 2019

17 minute
0
0
horoscop 5 ani

Last Updated on noiembrie 16, 2018 by horoscop

Zodia Leu este o zodie puternica, dornica de atentie, capabila sa ofere foarte mult, dar si foarte impetuoasa si pasionala! Vom vedea in continuare ce ii asteapta in 2018 – 2019, dar si multe alte detalii, generale, despre zodia lor si compatibilitatea cu celelate zodii. Afla mai multe din articolul Horoscop Leu 2018 – 2019.

Horoscop leu 2018 – 2019

Horoscop leu 2018 - 2019
Horoscop leu 2018 – 2019

In articolul Horoscop Leu 2018 – 2019 vei putea citi despre:

Horoscop leu 2018 – 2019 – Viata sociala

Horoscop leu 2018 – 2019 – Cariera si Bani

Horoscop leu 2018 – 2019 – Sanatate

Caracteristici generale despre zodia Leu

Horoscop dragoste – cum iubeste zodia Leu

Compatibilitati zodie Leu

Horoscop leu 2018 – 2019

Horoscop leu 2018 – 2019 – Viata sociala

Pentru Leu va fi un an foarte bine aspectat in plan social, ei beneficiind de tot sprijinul pentru a realiza o combinatie de invidiat intre planul interior si cel exterior. Imaginea si obiectivele lor vor fi revitalizate complet pana la inceputul anului 2019! Lunile ianuarie si august, efectiv ii lanseaza pe o cale complet noua! Relatiile Leului, de asemenea, vor trece prin schimbari radicale si vor avea nevoie sa petreaca mai mult timp cu ei insusi pentru a-si gasi echilibrul interior, dar si pe cel din cuplu. Este posibil sa se mute, sa cumpere proprietati noi si sa petreaca mai mult timp alaturi de cei dragi. Conectarea cu radacinile lor – in special cele de sex feminin – le va consolida securitatea emotionala. Fie vor pune punct relatiei actulale, fie vor ajunge sa ligifereze legatura – oricum, in acest plan, schimbarile sunt majore si dragostea va aduce pentru ei ceva cu totul nou!

Horoscop leu 2018 – 2019 – Cariera si Bani

In ceea ce priveste cariera si banii, pe la jumatatea lunii mai, vor incepe un ciclu nou care va dura opt ani. Vor explora cateva cai noi in planul carierei, iar munca lor poate implica o tehnologie noua sau lucru intr-o echipa care vizeaza serviciile aduse celor din jur. Se vor trezi pusi sub lumina reflectoarelor, fara nici o avertizare in prealabil, si vor pune acum fundatii  noi, solide pentru viitor. Se recomanda sa incerce sa nu faca singuri totul si sa delege din sarcini echipelor de specialisti.

Horoscop leu 2018 – 2019 – Sanatate

Astrele sunt alaturi de ei in plan emotional si, mental, vor atinge un echilbru de invidiat. Aceasta schimbare se va resimti, desigur, si asupra planului fizic, ei beneficiind de o sanatate foarte buna! Vor avea timp si dispozitia sa se ocupe mai mult de ei insisi, sa reduca stresul si sa adopte un stil de viata mult mai sanatos si mai echilibrat. Luna iulie vine cu o eclipsa in Rac care ii va ajuta sa faca un pas important in vindecarea spirituala.

 

Caracteristici generale despre zodia Leu

Leul este al cincilea semn al zodiacului. Ei sunt imposibil de trecut cu vederea, deoarece adora sa fie in centrul atentiei! Lasarea unei impresii pozitive este pentru ei un job si, daca tinem cont de magnetismul personal, nu le este deloc greu sa reuseasca in ceea ce isi doresc. Ambitiosi si energici, ei au capacitatea de a realiza foarte multe. Creativitatea ii face distractivi si placuti pentru cei din jur. Nu este nimic neobisnuit in a vedea un leu pe scena sau la Hollywood, deoarece ei sunt facuti sa straluceasca sub lumina reflectoarelor si au un talent innascut pentru actorie si drama! Calzi si entuziasti, ei atrag oameni in jurul lor ca un magnet.

Leul este regele junglei si isi conduce viata dupa cum vrea el, fiind centrul propriului univers! Demn si puternic, Leul doreste sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput, devenind astfel un om de baza in orice echipa. Ideal este ca Leul sa fie cel care conduce echipa, el fiind nascut sa fie un leader foarte bun, chiar daca, uneori, are tendinta de a fi arogant si critic. Cei nascuti in zodia leu sunt vizionari si stabili, bine organizati si idealisti si au un adevarat talent in a-i inspira pe cei din jur!

Semnul nativ al Leului este Soarele – adica centrul universului si cea mai mare sursa de energie – iar acest fapt le da credinta ca sunt indispensabili si ca totul se invarte in jurul lor! Cei care au curajul sa ii contrazica, vor regreta imediat! Entuziasmul Leului este nemarginit, iar aceasta este bine sustinuta de o mare generozitate si o si mai mare dorinta de a reusi in ceea ce si-a propus. Uneori acestea sunt interpretate ca fiind dovezi de vanitate si orgoliu, dar lui nu ii va pasa prea mult de asta si isi va continua calea in stilul lui propriu, caracterizat de loialitate, demnitate, dar si mandrie!

Leul uraste sa fie ignorat si, daca nu este tratat ca un rege sau o regina, nu va fi fericit. Datorita generozitatii si loialitatii de care da dovada, Leul are foarte multi prieteni si este capabil sa uneasca grupuri de oameni, conducandu-i spre o cauza comuna. Colaborarea cu o peroana din zodia Leu este intodeauna nostima si usoara, Leului placandu-i sa creeze o atmosfera cat mai placuta in grupul pe care il conduce.

Capabil sa isi foloseasca mintea si sa gaseasca rapid solutii creative pentru probleme, Leul nu se sfieste sa ia initiativa in rezolvarea situatiilor complicate.

Perfect constient de dorintele si necesitatile sale, Leul poate cere cu usurinta tot ceea ce are nevoie, dar, la fel de usor, poate ignora necesitatile celor din jur, dand dovada de un mare egoism si egocentrism.

Leul este un animal neinfricat, plin de curaj si imposibil de provocat, de ranit sau de distrus! Singurele lui temeri sunt legate de agresiunea celor cu care se confrunta, dar, chiar si asa, dusmanii nu ii vor cunoaste slabiciunea pentru ca Leul se va ridica mereu cu capul sus si ii va infrunta cu demnitate si respect demne de un rege!

Horoscop dragoste – cum iubeste zodia Leu

Leul iubeste iubirea si, atunci cand e indragostit, va dori ca intreaga lume sa afle povestea lui! Mandru si plin de farmec totodata, romantic si afectuos, el sa va darui cu totul relatiei si partenerului! Isi va rasfata iubita / iubitul cu daruri scumpe si, cu siguranta, nu isi va ascunde sentimentele! Prin firea lui este generos, dar cand mai este si indragostit, devine bunatatea intruchipata! Un leu indragostit radiaza si pare si mai carismatic decat de obicei! Partenerul va fi cea mai fericita persoana, atata timp cat un Leu o iubeste, dar si cea mai nefericita, atunci cand totul s-a sfarsit, pentru ca Leul nu are retineri sa treaca usor de la o relatie la alta.

Pentru Leu poate fi dificil sa gaseasca un partener la fel de puternic si care sa poata tina pasul cu el. Atata timp cat se simte respectat si atras de partener, el va trece cu vederea micile disfunctionalitati. Altfel, nu va mai sta mult in relatie. Sa stii ca nu poate fi pacalit cu reverente si complimente superificiale pentru mult timp, chiar daca, o vreme, ii vor face placere.

Intr-o relatie el asteapta de la partener admiratie si respect! Atata timp cat se bucura de atentia aceasta si de raspuns la gesturile lui de afectiune, sunt sanse ca Leu sa ramana indragostit. Nu uita ca este unul dintre cele mai romantice zodii!

Isi trateaza partenerul regeste si, cu siguranta, acesta nu va uita niciodata relatia cu un Leu! Se intampla deseori ca cei care au avut o relatie cu un Leu indragostit sa dezvolte o adevarata dependenta de acesta si greu vor reusi apoi sa isi gaseasca un partener pe masura!

Tine foarte mult la loialitate si, de cele mai multe ori, daca a gasit in partener calitati pe care le aprecieaza, va transforma usor relatia de iubire intr-una de prietenie.

Compatibilitati zodie Leu – Horoscop leu 2018 – 2019

 

Zodia Leu este foarte compatibila cu zodiile Berbec, Rac, Balanta si Sagetator si total incompatibil cu zodiile Scorpion si Capricorn.

Leu – Berbec – amandoi sunt semne puternice si romantice. Leul il poate ajuta pe Berbec sa isi finalizeze planurile, dar Berbecul trebuie sa lase stafeta Leului!

Leu – Taur – daca Taurul va acorda libertate Leului, sunt sanse sa aibe o relatie satisfacatoare. Totul este conditionat de modul in care fiecare il accepta pe celalalt, exact asa cum e, cu plusuri si cu minusuri!

Leu – Gemeni – problemele apar din cauza frivolitatii si inconsecventei Geamanului! Pana atunci, insa, pot avea o relatie frumoasa!

Leu – Rac – Leul aprecieaza afectiunea Racului si Racul va fi incantat si tonifiat de energia Leului! Au Sunt sanse sa aibe o relatie foarte buna!

Leu – Leu – o relatie recomandata doar la nivel profesional si chiar si acolo vor sari scantei, pentru ca amandoi vor sa domine!

Leu – Fecioara – Fecioara este prea critica pentru gustul Leului. Se poate intampla, insa, ca Fecioara sa admire suficient de mult grandomania Leului si sa treaca cu vederea lucrurile care ii displac. O relatie posibila, dar nu si recomandata!

Leu – Balanta – sunt sanse ca relatia sa mearga bine, dar numai daca va face si Leul unele concesii!

Leu – Scorpion – sunt prea diferiti! Nu se recomanda! Scorpionul se va dovedi curand un partener prea posesiv pentru libertinul Leu!

Leu – Sagetator – o relatie perfecta! Amandoi sunt interesati de schimbari si plini de energie! Trebuie doar sa aibe grija sa nu isi incalce reciproc libertatea de miscare!

Leu – Capricorn – nu va iesi nimic bun, Leul fiind prea energic pentru Capricornul lent si greori. Pe cat de expansiv este Leul, pe atat de introvertit poate fi Capricornul – nu se recomanda!

Leu – Varsator – Se pot intelege pe plan sexual, dar nimic mai mult! Leul va fi incantat de surprizele Varsatorului, dar si devastat de spiritul analitic al acestuia!

Leu – Pesti – sunt sanse mari ca Leul sa il raneasca pe susceptibilul Peste! Mai bine nu!

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Horoscopul de azi

Horoscop Berbec – Te bucuri de o zi linistita si relaxanta. Ai reusit sa faci tot ceea ce …