Acasa Horoscop lunar Horoscop august 2013 Berbec horoscop august 2013

Berbec horoscop august 2013

3 minute
0
0
horoscop 5 ani

Berbec horoscop august 2013Berbec horoscop august 2013 – caracteristicile lunii: Crezi ca locul intai ar trebui sa fie ocupat de tine. Fie ca este vorba de job, dragoste sau bani, vei incerca sa le demonstrezi tuturor ca esti pe locul intai. In luna august, ai o atitudine competitive si asta poate sa iti aduca avantaje, dar si dezavantaje pe toate planurile.

Berbec horoscop august 2013 – Dragoste si relatii

Ai o mare nevoie de a fi iubit de toti si vei lupta intens cu oricine va incerca sa demonstreze ca e un cuceritor mai mare decat tine. Nevoia ta de fi pe primul loc arata probleme emotionale pe care poate nici macar tu nu le constientizezi. Unii vor intui acest lucru, altii te vor admira pentru determinarea ta. Nevoia de a fi cel mai mare cuceritor te poate aduce in imposibilitatea de a avea o relatie stabila si iti poate crea un vid emotional.

Berbec horoscop august 2013 – Cariera

Daca muncesti corect vei fi apreciat pentru eforturile pe care le depui si ai putea obtine o promovare ori schimbarea locului de munca. Pe de alta parte, in cazul in care nu obtii ceea ce ti-ai propus ai putea deveni irascibil si incomod, lucru care nu te va ajuta deloc. Ai putea pierde si mai mult daca vei juca necinstit si vei fi descoperit. Pastreaza o limita corecta si rezultatele pe care le obtii acum ar trebui sa fie multumitoare.

Berbec horoscop august 2013 – Sanatate

Oboseala, stres, incordare, iritare, incrancenare. Toate acestea te vor slabi pana la finalul lunii, te vor predispune la accidente si te vor face mai sensibil la infectii. Cu toate astea, nu e o luna atat de rea din punct de vedere al sanatatii si vei dovedi ca ai capacitatea de regenerare.

Berbec horoscop august 2013 – Bani

Nu vei duce lipsa de bani luna aceasta, insa va trebui sa fii precaut in ceea ce priveste cheltuirea lor. Ai tendinta de a epata, de a demonstra cat potent financiar esti si atitudinea ta poate duce la scaderea rezervelor de bani de care dispui. Pune in balanta nevoile tale si comporta-te ca atare.

Vezi mai multe articole
Citeste mai multe articole de horoscop
Citeste mai multe articole din Horoscop august 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Care e elementul tau si cum te afecteaza? Citeste despre semnele de Foc, Apa, Aer si Pamant

Apartenenta unei persoane la o zodie sau alta o da pozitia astrilor la momentul nasterii a…