Horoscopul de azi – 5 iunie 2014

Berbec
Te simti ingandurat. Daca nu doresti sa discuti despre ceea ce iti propune cineva, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti nevoia, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Nu e o perioada potrivita pentru achizitii. Razi azi.
Taur
Daca nu vrei sa faci tot ce ti se impune, refuza. Atunci cand vei simti, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Nu e o zi propice pentru relatii. Fii un adevarat prieten in fiecare zi.
Gemeni
Te preocupa spusele cuiva. Cand nu poti sa urmezi tot ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o perioada potrivita pentru afaceri. Aminteste-ti sa zambesti astazi.
Rac
Gandesti la multe lucruri. Daca nu vrei sa executi intocmai ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand va veni momentul, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. E o perioada potrivita pentru afaceri. Traieste cu adevarat ziua de saptamana aceasta.
Leu
Pentru ca nu poti sa executi intocmai ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Atunci cand va veni momentul, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Ar putea fi o zi potrivita pentru relatii. Nu uita sa zambesti astazi.
Fecioara
Daca nu iti face placere sa discuti despre ce ti se propune, refuza. Atunci cand vei simti, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. S-ar putea sa nu fie o zi propice pentru investitii. Ofera un sfat cuiva care are nevoie azi.
Balanta
Daca nu vrei sa faci ceea ce ti se impune, refuza. Atunci cand vei dori, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Nu e o perioada perfecta pentru investitii. Profita de ziua de saptamana asta.
Scorpion
Cand nu poti sa urmezi ceea ce iti propune cineva, refuza. Atunci cand vei simti, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Ar putea fi o perioada propice pentru amor. Aminteste-ti sa zambesti azi.
Sagetator
In situatia in care nu vrei sa faci ceea ce ti se impune, spune asta. Atunci cand va veni momentul, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Este o perioada propice pentru colaborari. Profita de saptamana asta.
Capricorn
Nu vrei sa discuti despre tot ce ti se propune, refuza. Atunci cand vei dori, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o perioada perfecta pentru bani. Nu uita sa zambesti in aceasta perioada.
Varsator
Daca nu doresti sa faci ce ti se propune, fii sincer. Atunci cand vei dori, vei face. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o zi potrivita pentru investitii. Nu uita sa zambesti saptamana aceasta.
Pesti
Cand nu poti sa discuti despre tot ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. E o perioada propice pentru amor. Ofera un sfat cuiva care are nevoie azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *