Horoscopul de azi – 4 iunie 2014

Berbec
Esti distrat. Daca nu iti face placere sa faci ceea ce iti propune cineva, fii sincer. Cand va veni momentul, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o zi propice pentru calatorii. Fii un adevarat prieten astazi.
Taur
In situatia in care nu vrei sa urmezi ce ti se propune, spune asta. Atunci cand vei dori, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Este o perioada potrivita pentru dragoste. Profita de in aceasta perioada.
Gemeni
Nu crede o idee. Cand nu poti sa discuti despre tot ce ti se impune, refuza. Atunci cand vei simti, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Ar putea fi o zi potrivita pentru investitii. Zambeste in fiecare zi.
Rac
Te gandesti la prezent. In cazul in care nu poti sa faci tot ce ti se propune, spune asta. Atunci cand vei simti, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Este o perioada potrivita pentru investitii. Traieste cu adevarat ziua de saptamana aceasta.
Leu
Cand nu poti sa faci ceea ce iti propune cineva, pur si simplu spune NU. Cand vei dori, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Este o zi potrivita pentru amor. Nu uita sa zambesti in aceasta perioada.
Fecioara
Daca nu doresti sa discuti despre ce iti propune cineva, spune asta. Atunci cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. E o perioada propice pentru colaborari. Traieste cu adevarat ziua de saptamana asta.
Balanta
Pentru ca nu poti sa executi intocmai ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Atunci cand va veni momentul, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o zi propice pentru colaborari. Traieste cu adevarat ziua de in fiecare zi.
Scorpion
Nu vrei sa faci ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada propice pentru investitii. Aminteste-ti sa zambesti azi.
Sagetator
Pentru ca nu poti sa executi intocmai ce iti propune cineva, fii sincer. Cand vei simti nevoia, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Ar putea fi o zi propice pentru investitii. Profita de saptamana asta.
Capricorn
Cand nu poti sa faci tot ce iti propune cineva, spune asta. Cand vei simti, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. S-ar putea sa nu fie o zi perfecta pentru dragoste. Profita de in aceasta perioada.
Varsator
Daca nu vrei sa faci tot ce iti propune cineva, spune ca nu iti doresti. Atunci cand va veni momentul, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada perfecta pentru investitii. Aminteste-ti sa zambesti in aceasta perioada.
Pesti
Daca chiar nu vrei sa faci tot ce ti se impune, fii sincer. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Ar putea fi o zi perfecta pentru investitii. Zambeste saptamana asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *