Horoscopul de azi – 3 iunie 2014

Berbec
Prietenii au senzatia ca esti distrat. Daca nu doresti sa faci ce ti se propune, spune asta. Cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Este o perioada buna pentru afaceri. Fii un adevarat prieten in aceasta perioada.
Taur
Daca nu vrei sa faci tot ce iti propune cineva, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o perioada buna pentru afaceri. Profita de saptamana asta.
Gemeni
Crezi un zvon. In situatia in care nu vrei sa discuti despre ceea ce ti se propune, spune asta. Atunci cand vei simti, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada buna pentru achizitii. Profita de saptamana asta.
Rac
Gandesti la prezent. Daca nu doresti sa urmezi ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Nu e o zi propice pentru bani. Profita de ziua de azi.
Leu
Daca nu vrei sa faci ce ti se impune, fii sincer. Atunci cand vei dori, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi potrivita pentru calatorii. Profita de saptamana aceasta.
Fecioara
Daca chiar nu vrei sa discuti despre tot ce iti propune cineva, refuza. Cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. E o zi buna pentru afaceri. Aminteste-ti sa zambesti in aceasta perioada.
Balanta
Cand nu poti sa discuti despre tot ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand va fi timpul, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi propice pentru calatorii. Traieste cu adevarat ziua de saptamana asta.
Scorpion
Cand nu poti sa executi intocmai ceea ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti nevoia, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Ar putea fi o perioada propice pentru achizitii. Ofera un sfat cuiva care are nevoie azi.
Sagetator
In cazul in care nu poti sa faci ceea ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei dori, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o zi potrivita pentru achizitii. Profita de saptamana asta.
Capricorn
In cazul in care nu poti sa urmezi tot ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Ar putea fi o perioada perfecta pentru achizitii. Traieste cu adevarat ziua de saptamana asta.
Varsator
Daca nu iti face placere sa faci tot ce ti se propune, spune asta. Atunci cand vei simti nevoia, vei face. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o zi propice pentru investitii. Zambeste azi.
Pesti
In situatia in care nu vrei sa discuti despre ceea ce ti se impune, spune asta. Atunci cand vei simti, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. S-ar putea sa nu fie o perioada buna pentru achizitii. Traieste cu adevarat ziua de in aceasta perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *