Horoscopul de azi – 26 iunie 2014

Berbec
Esti ingandurat. In situatia in care nu vrei sa faci ceea ce iti propune cineva, refuza. Cand vei simti, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. S-ar putea sa fie o perioada perfecta pentru colaborari. Fii un adevarat prieten in aceasta perioada.
Taur
Cand nu poti sa executi intocmai tot ce ti se propune, refuza. Atunci cand vei dori, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi buna pentru relatii. Profita de ziua de in aceasta perioada.
Gemeni
Te preocupa o idee. Daca chiar nu vrei sa executi intocmai tot ce ti se impune, fii sincer. Cand vei dori sa faci asta, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o zi propice pentru afaceri. Nu uita sa zambesti saptamana aceasta.
Rac
Te gandesti la prezent. Cand nu poti sa urmezi ce ti se impune, refuza. Atunci cand vei dori, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Nu e o perioada potrivita pentru calatorii. Ofera un sfat cuiva care are nevoie astazi.
Leu
Daca nu vrei sa discuti despre ce ti se propune, spune asta. Atunci cand va veni momentul, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Ar putea fi o perioada potrivita pentru calatorii. Aminteste-ti sa zambesti saptamana aceasta.
Fecioara
Daca nu iti face placere sa faci ceea ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Cand vei simti, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Nu e o perioada perfecta pentru relatii. Profita de ziua de azi.
Balanta
Daca nu vrei sa urmezi ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Cand va fi timpul, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o perioada propice pentru dragoste. Razi astazi.
Scorpion
Cand nu poti sa urmezi ceea ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Cand va fi timpul, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o zi perfecta pentru amor. Razi saptamana aceasta.
Sagetator
Daca nu doresti sa urmezi tot ce iti propune cineva, refuza. Atunci cand va veni momentul, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Ar putea fi o zi buna pentru calatorii. Razi in aceasta perioada.
Capricorn
Daca nu doresti sa urmezi tot ce ti se propune, spune asta. Cand va fi timpul, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Este o perioada perfecta pentru colaborari. Nu uita sa zambesti saptamana asta.
Varsator
Daca nu doresti sa urmezi tot ce ti se impune, refuza. Cand va fi timpul, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. S-ar putea sa fie o zi buna pentru achizitii. Aminteste-ti sa zambesti azi.
Pesti
Nu vrei sa executi intocmai tot ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o zi buna pentru investitii. Aminteste-ti sa zambesti astazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *