Horoscopul de azi – 25 iunie 2014

Berbec
Prietenii au senzatia ca esti ingandurat. Daca chiar nu vrei sa discuti despre tot ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Atunci cand vei simti nevoia, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o zi potrivita pentru afaceri. Aminteste-ti sa zambesti saptamana aceasta.
Taur
In cazul in care nu poti sa discuti despre ce iti propune cineva, spune ca nu iti doresti. Atunci cand va fi timpul, vei raspunde pozitiv. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Este o zi perfecta pentru bani. Fii un adevarat prieten in aceasta perioada.
Gemeni
Refuza sa crezi o idee. In situatia in care nu vrei sa urmezi tot ce ti se impune, refuza. Cand vei simti nevoia, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Ar putea fi o zi perfecta pentru calatorii. Nu uita sa zambesti astazi.
Rac
Esti cu mintea aiurea. Pentru ca nu poti sa executi intocmai ceea ce iti propune cineva, spune asta. Cand vei dori, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Este o zi perfecta pentru afaceri. Profita de saptamana aceasta.
Leu
Daca chiar nu vrei sa urmezi ce iti propune cineva, spune ca nu iti doresti. Cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Este o zi propice pentru dragoste. Fii un adevarat prieten in aceasta perioada.
Fecioara
Cand nu poti sa faci tot ce iti propune cineva, spune asta. Atunci cand va fi timpul, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada propice pentru relatii. Traieste cu adevarat ziua de azi.
Balanta
Nu vrei sa executi intocmai ceea ce ti se propune, refuza. Atunci cand va veni momentul, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. S-ar putea sa fie o perioada buna pentru achizitii. Nu uita sa zambesti in aceasta perioada.
Scorpion
Daca nu doresti sa executi intocmai ceea ce ti se impune, refuza. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. E o perioada perfecta pentru dragoste. Aminteste-ti sa zambesti saptamana asta.
Sagetator
Daca nu vrei sa faci tot ce iti propune cineva, refuza. Cand vei dori sa faci asta, vei face. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada propice pentru calatorii. Razi saptamana asta.
Capricorn
Daca nu vrei sa urmezi tot ce iti propune cineva, refuza. Atunci cand vei simti, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada buna pentru relatii. Razi astazi.
Varsator
Cand nu poti sa executi intocmai ceea ce ti se impune, spune asta. Atunci cand va veni momentul, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. S-ar putea sa nu fie o perioada buna pentru calatorii. Nu uita sa zambesti in aceasta perioada.
Pesti
Cand nu poti sa urmezi ceea ce iti propune cineva, spune asta. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Este o perioada potrivita pentru amor. Zambeste saptamana asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *